MPR MC på flere skogsturer. 8-11 April 2013
En dagstur var ikke nok, så vi la ut på ny MX tur 08.04. Planen var og lete etter de minste og tildels dårligste veiene vi kunne finne. Fant en del info på www.gt-riders.com. Første dag gikk fra CM til Fang via småveier og noen fjelltopper. Dag 2 gikk over Fang fjellene til Arunotai. Dag 3 fra Arunotai til Pai via småveier. Siste dag tilbake til CM via Samoeng, som vi ikke fant. Vi fant CM.Per klar for MX tur.Vi kom ikke langt fra CM før bråtebrenningen ødela all sikt. Ikke så mange gode bilder fra første dagen.En liten tur oppom der vi skulle komme motsatt vei neste dag.Vi fant et lite hotel i Fang, av den typen du parkerer utenfor døren.Siste 7-11 på flere dager, og her bunkret vi opp.1314 viste seg og være en kjempevei.Til og med Per lar seg imponere av utsikten oppe i fjellene.Per måtte konstatere at dette var en av de mange blindveiene, men like blid for det.Ennda en blindvei, eller blindsti!Vi svingte innom neste alle waterfall, men det viste seg at enten så var de tomme for vann, eller så gikk ikke veien/stien helt frem.Per spanderer nok en gang billetten til enda en Nasjonalpark.Etter en flott tur gjennom parken kom vi til Burma grensen på nordsiden av parken. Parkvakten ble fra seg av glede over og se folk denne dagen. Han spanderte vann, te og bydde frem egenprodusert Lao Khaow som han mente var en helsedrikk. Den gikk vi ikke på!Men han fikk en sticker på vanntanken og en til mopeden sin.Veiviseren skriver med skjelvendes hånd i gjesteboken for parken.Per skriver noe mer stødig..Ikke så glad for og være langt unna 7-11.En liten stopp med Thailand til venstre og Burma till høyre.Vi liker "Happy House" og nå var forventningene store. Men vi ble skuffet igjen. Det viste seg og være et guesthouse som var stengt for tiden. På vei mot Arunotai.I Arunotai så er det bare et hotel-Motel-Guesthouse. Det gjorde valget enkelt. Men pga parkeringen så er vel dette det beste Hotellet vi har vært på.En stor fiskedam rett utenfor Guesthuset.Organisert parkering i MPR MC som vanlig.H
otel med sånn parkering er helt topp. Bensindamo hadde så korte bein at hun nådde nesten ikke opp!En liten sticker til en lokal MC bølle!På let etter fjellveien fra Wiang Haeng til Pai.Her har vi funnet noe grusvei, men ikke den rette.


En liten vannpause, og 3 Krung Tip for Per.Skitten, men en glede som overgår en 5 åring i en vannpytt.Bensin finner vi overalt. Må bare slutte og se etter 7-11 skiltet.Brostein på 1200 moh har vel sin grunn!Per på full fart gjennom en Hmong village.

Nydelig natur, men sikten ødelegger for gode bilder.Veier i alle former og fasonger.Helt fantastisk og kjøre på disse veiene.Etter mye leting fant vi stien, og etter 10 min så kom porten. Etter litt leting fant vi en annen vei. Denne karen hadde ikke sett Faranger i villagen sin! Så kom vi over et "Badeland" ved hovedveien.Nydelige veier gjennom nasjonalparken.Fantastisk natur og utsikt.

Her kommer fremmskrittet med ny vei og asfalt. Snakk om og ødelegge naturen. Hva er galt med en grussti?

På vei mot Samoeng, som vi ikke fant. Per spurte etter veien til CM, og da ble vi ledet til CM. Neste gang spør vi ikke.

En del skilting på veien. Fjellovergangen mot Pai. Helt rått.Av en eller annen grunn så er dette det siste bildet!

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com