Vi valgte å ta en liten Isan tur 16.01. Med på turen var ”Pappa”, Choppar og Torgeir. Vi Begynte med å besøke Surin deretter Ubon Ratchathani, RoiEt, Nong Khai, Udon Thani Bike week og så tilbake til Pattaya. Torgeir måtte tilbake til Pattaya etter RoiEt, da jobb plikter ventet, mens Øyvind og flere møtte opp på Udon BW og slo følge derfra.
Det var ingen mål og mening med turen, annet enn å kjøre sykkel og ha det gøy, så neste dags kjøring og hvor vi skulle ble bestemt kvelden i forveien. Og det ble en UTROLIG GØY tur i ekte MPR stil.
Rakk ikke å ta bilde før avreise, men fikk opp kamera på første bensin stopp.Utenfor hotellet i Surin, hvor vi parkerte på VIP plassene.Og så kan vi unne oss en øl i resepsjonen før vi dusjer. Vi e jo bikere, og skal jo IKKE lukte godt, he he..Og Choppar har allerede bevist at man trenger ikke lukte godt for å få drag på damene.Når vi er i Surin, må vi jo selvfølgelig innom å hilse på Eivind fra Nordic Rider. Her i restauranten hans.Er jo ikke Surin uten elefanter. Her står Torgeir med MCfanten.7/11 igjen på vei mot Ubon, Nei no er vi lei av 7/11 og pølser.Så her koser vi oss på thai restaurante.Ubon Ratchathani, ikke flaut å stoppe og spørre taxiene etter det beste hotellet, hvor det er best uteliv.Utenfor hotellet og Choppar ser klar ut for å utforske byens uteliv.Men ser ikke like klar ut om morningen.På vei mot RoiEt. Og Budda bilde hører med.Juletre for Bikere.RoiEt. Etter tradisjon tar vi oss en øl før vi dusjer, og denne gangen er det Pappa som beviser at man ikke trenger lukte godt.Thai buffet, men Choppar og Torgeir bestiller pizza.Siste øl stopp før Surin.Torgeir forlater gjengen i RoiEt og setter kursen mot badebyen. 70 km før badebyen kom regnet, og ikke lite heller. Han klarer å komme seg til siste øl stopp, og venter der.En litt sliten og våt kar, men lykkelig for å rekke Saloon bar før mørket.


Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com