27th October 2012 was the opening party of the biggest tattoo studio in Thailand. This did take place in Hua Hin and we salute the new shop to Noi Siamese III and it looks great. Sir. Bob, Veiviseren and Mr. Torgeir took the trip from Pattaya and Mr. Espen took the trip from Koh Samui to join this great party.

I mangel på et MC party, så reiste vi til HH for et Tattoo party. Det at VP var i LOS og skulle til HH gjorde valget for oss i Badebyen enkelt. Pi Noi fra Thailand/Tigerstaden åpnet ny Tattoo sjappe i HH, og det måtte vi jo feire. VP sine venner er våre venner og. Vi andre er ikke så flinke til og finne nye venner og da er det greit med en VP som bare alle elsker.
VP kom fra sør, og Sir Bob, Torgeir og Veiviseren med ny «Dustefjert» kom fra Øst via fergen i Bangkok. Vi prøvde å holde VP i HH en dag til, men det gikk ikke. Han lurte seg sørover mens alle spiste lunch! Vi andre tok en «hviledag» i HH før vi kjørte hjemover på Mandagen. Sol og vakkert vær, både dag og natt, gjorde dette til en fin Maipenrai MC tur.
 


Glemte avgangsbilde fra Løven, men her er ett fra en busstopp rett før fergen. Bussen kom og tutet og vi vinket tilbake!Ingen iskrem på fergen denne gangen, men det var en vakker tur over fjorden.Så var vi samlet for og mote oss opp til å treffe alle tattoogutta. VP, Torgeir, Sir Bob og Veiviseren. Og det tok sin tid.Maipenrai MC kjører ikke etter et par kalde. Her i Tuk-Tuk til festen. Sir Bob er midt i en forklaring som vi ikke skjønte noe av. Muligens han snakket Engelsk!En mer vakker «skjenkerske» finnes ikke. Vi ble alle forelsket igjen.Alle var kommet da vi kom, ikke noe nytt i det. Det er ikke alle som har like stor gjensynsglede som vi i Maipenrai MC har.Masse folk.Ikke party i Thailand uten en scene og mange lange taler, og premier!Antar at disse vant noe. Muligens en Tattoo!Så var det inn for og ta bilder. Og alle stiller opp!På formelle bilder smiler man ikke, men Veiviseren er fargefull for kvelden.Så en del Tattovører fra Badebyen.Alle bikere er venner. Khun Ying, Mr. Espen, Mr. Jorge & Mr. Oddvar.Det var en blomsterpike også.Pi Noi med noen nymalte damer.Flere nymalte.VP og Veiviseren er overlykkelige over og være i sammen igjen.Veiviseren, Torgeir, VP og Sir Bob.VP og Sir Bob. VP smiler så masse at det er en glede og ta bilder av han. Tror han smiler når han sover også.En nymalt dame. Og hun var snill på bunnen!Veiviseren måtte vise frem ryggen, og Tattoovøren virket fornøyd med jobben. Vi ble gode venner etter hvert.

Enda en nymalt dame.

Khun Kom fra Badebyen stilte også. Her med Torgeir som er en god kunde, men bruker andre som lerret!

Khon fra Øen og Veiviseren prøver seg på litt «man love», men

det bryr Fride seg ikke om. Hun sa visst nok noe som «Please, voks opp».

VP, Khon og Veiviseren.

Sir Bob, Torgeir og VP.Thanks for the party..!

And thanks to all the guys who joind this trip.

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com