Maipenrai MC tur til Chiang Mai 15.02.2011

En gjeng kjørelystne Maipenraiere var klare for en tur nordover, Per, Frodo, Lisa, Øyvind, Kay og Steven, målet var å sørge for at sjanten kom seg hjem, han begynte og trives i badebyen så det var på tide.

Turen starta som vanlig på løven ”tidlig en tirsdags morgen” kjørte til Phetchabun der vi overnatta, dagen etter var vi fremme i ChiangMai, og hadde en tur på byen før vi gikk til køys.

Sjanten stilte til frokost neste dag for å kjøre med oss nordover til Pai, der vi hadde lunsj, sjanten retunerte og vi forsatte til Mae Hong Son. Neste dag fikk vi en tidlig stopp for overnatting pga. Ratbiken stod i full fyr. Fra Mae Sariang og nedover grensa langs Burma gikk turen rolig med stopp for charity til flyktningebarna, ny overnatting i Mae Sot i noen nydelige fulekasser i tre. Neste overnatting i Phitsanulok. Dagen etter forlot Øyvind oss for og hilse på svigerforeldre og vi andre drog strake veien til badebyen og søndagsparty på Løven.
Avreise Løven.Første 7-eleven.Avreise Chiang Mai.Mat må vi ha.Frodo klar.Litt åndelig føde.Jungelveier.Bikers goes in deep..

Er kvitt alle synder.
Ratbike i full fyr.Et lite håp.Sykkelen er solgt.Ny sykkel - On the road again.Mat skal vi ha.Charity - Kler opp en flyktningsleier.Alle skal få - is.Fant igjen sykkelen med ny eier.
Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com