Almost to Koh Samui Bikeweek 2011


2 spreke karer falt for fristelsen og ville til Koh Samui BW. Vår venn Kjetil fra SangSom Rider MC hadde bestilt rom på Buddy Hotel på Lamai beach. Festen skulle være på Chaweng! Planen var og kjøre til Hua Hin og Landkontoret der for så og kjøre til ؒen på Torsdagen. I MPR MC er vi kjent for og planlegge alt ned til den minste detalj, så også på denne turen. Det vi ikke tok med i planen var dårlig bensin, og det fikk Torgeir!
 
 
Sykkelen holdt nesten til fergen, og da var det stopp. Og siden vi var i BKK, så såg vi ikke så mørkt på det. Litt ringing, så kom en pickup med noen data-doktorer fra Kawasaki. Av med salen, koble til en laptop, litt trykking, så kom svaret! Opp på pickupen med den og Torgeir ble med. Veiviseren la turen videre opp Sukumwit, og ble så sliten at han måtte ta inn på Nana Hotell. Og der kom Torgeir og. Kjapt og fikse sa de på Kawasaki. Neste dag ringte vi Kawasaki, og da var det selvfølgelig en Buddhadag. Og det har vi i MPR MC respekt for. Nok en kveld i BKK. Så ringte vi Kawasaki på Fredag, og da var et lite problem blitt til et større problem. Det så vi ikke så mørkt på denne gangen heller. Ny kveld i BKK!

Så kom Lørdagen, og ikke noen gode nyheter fra Kawasaki. Da bestemte vi oss for og reise hjem til Badebyen.
Selv om den nøye planlagte turen ikke gikk etter planen, så ble det nok en vellykket MPR MC tur.
 


Klar for avgang. Litt frokost må til. Joe ”Silver” stoppet og ønsket oss god tur.Etter dårlig bensin var det bare å tilkalle renkledde mekanikere. Og etter at ”dialyse-maskinen” hadde vært tilkoblet de nødvendige minutter, da var diagnosen klar.Så opp på Pickupen og opp til Bang Kapi til Kawasaki.Vi fra Badebyen er godt vant, og en kveld i BKK regnet vi med og klare. Og siden vi bodde på Nana Hotell så var veien kort til Nana Plaza.Som turister i BKK måtte vi ut og se på serverdighetene.Når vi først var i BKK, så måtte vi på golf-shopping i Patpong. Og her var butikken til Seve Ballesteros, og han døde noen dager etter. Uten sammenheng forøverig!I porten inn til fristelsen, der stod det en Predikant, eller noe sånt. Og maken til ”Svovel-preken” har jeg aldri hørt på denne siden av Suez.Etter at ”Preken” var over slo vi til på full pakke!Sannsynligvis tilsnakket pga utidig oppførsel!Litt ”sure tryne” siden turen er kommet til veis ende.Pickup tilbake til Badebyen.
 
Takk til ”alle” som var med på nok en vellykket MPR MC tur.
 
PS. Kawasaki tok alle kostnader som en garantisak siden de ønsket et godt forhold til MPR MC. De snakket om en eller annen kokos-nøtt-bonde som hadde fått en ”Mandags sykkel”…

Den dårlige besinen ble fylt på MP stasjonen i Thepprasit.

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com