Si Saket Bike Week 2010


Det var mange kjørelystne som meldte sin interesse for turen til Si Saket, men pga akrobatisk og andre ting meldte flere og flere forfall. Men ikke for Gaski, Fløytaren og Veiviseren. de var og er klar!
Siden det var ca. 600km, så la vi ut i 9 tiden, men først måtte vi opp til Fløytaren og se på de nye gardinene. Vi i MPR MC har en svakhet for gardiner!
Fløytaren, Gaski og Veiviseren er stum av beundring for de nye gardinene!Etter ca 65km begynnte hjul lageret til Gaski og ule, da var det stopp, og snu hjemover. Takk for turen så langt med Gaski. Det som skulle være en tur med 8 mann, var nå ned i 3, så ned i 2 mann.Første stopp ble etter ca 165km, og her fok vi en lokal frokost. Ikke så godt, men i nøden spiser jo alle lokal mat!Fra Surin kjørte vi sammen med våre Thai venner fra Buriram. Og de måtte jo en stopp på den lokale HD sjappa i Si Saket.Festen var et lite stykke utenfor byen, og en egen pickup ble leiet inn for kvelden. Utrolig mye folk og sykkler. Og det var kaldt.Fløytaren og Veiviseren foran scenen.Mye folk og bra musikk.Det ble kjøpt varme jakker, og i 8 tiden på kvelden var alle salgsboder tomme for klær!Disse kjente oss igjen!Free Life gutta i Si Saket likte godt at vi kom 600km på en dag for å være med på festen deres.Fløytaren måtte kjøpe nye sko!Party! Party!MPR MC finner nye venner overalt!Som et troll i esken, så dukket Mr. X opp. De hadde, som vanlig, brukt lang tid opp. Men det spiller ingen rolle. Poenget er og komme frem!Stemmningen er helt fin. Her hjelper vi hverandre og holde varmen!Siden de visste at vi kom så hadde kokken lagt seg litt ekstra i selen for og lage fruktfatet så fint som mulig. Vi gikk for egg og bacon.Denne gangen var det ikke vi som var de siste til å forlate hotellet.Selvfølgelig var våre scooter venner der og.Og i Thailand spiser vi Thaimat, det har Thai-Pappen sagt!Endelig over grensen og hjemme i Thailand igjen!En første øl på siste ølstopp, så på med mørkebriller, og Løven var ikke langt unna.Ankom Løven 19:12, og siden det var Løvekveld, da var det en liten velkomst av det som allerede var kommet. Unødvendig og si at sykkelen stod på Løven natten over.

Stor takk til Fløytaren for en fin tur. Og til alle dere som ikke ble med, dere gikk glipp av fine veier og et flott party!
Totalt ca 1200km.


Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com