Hard Rock Cafè VIP party

Så var vi igjen innvitert til Hard Rock Cafè og VIP Party. Politimester, Borgemester...og vi..Vi møtes hos Pappa for å kjøre sammen den "lange" veien til Hard Rock cafe.Vel fremme og igjen bilder blir tatt, tidig det...

Tommy & Lasse, Asian Nomad MC og Choppar & Tom, MPR MC..og her har Pappa, Toremann og Tore Tang kommet til..Det så obligatoriske bilde, må taes..Ehhh..pils..!??

sjekk han i front med speedo`n...

Men den viktigste av alle er Toremann, MPR MC ansiktBilder blir tatt på senen..De vakre jentene..Og en vakker "gutt"..Tom.. vi kan jo ikke bare ha det tidig... må jo spise åååååååChoppar med Jesters MC President og Burapa MCChoppar med politimesteren i byen.En gammel bekjent av Pappa.Pappa git penger til trengendeTale holdes..Så kom borgemesteren i Pattaya.. stort å være med på..Borgemesteren holder tale før alle VIP gjestene kjører til Pattaya Bikeweek med politi eskorte.Flere bilder taes..Vi liker å ta bilder, kan ikke nekte for det..Choppar gjør seg klar for å kjøre fra Hard Rock til fest plassen.Oppstilling for så å kjøre..Vel fremme på treffet..Her har MPR MC utsalg av t-skjorter osv. ..Fin er vi alle..Bilde foran senen. Kjempe flott..Choppar & Jumin, presidenten for Burapa MC.Choppar & FrodoGode venner.Elvis kom en tur også..TidigØkse sjanten passer på at alt går bra...Frodo, en flink selger.. Takk for innsatsen mr. Frodo!

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com