FUN in the SUN RALLY w/Maipenrai MC Vol.1

13th & 14th October 2010 was the start of a 2 days charity party, witch Maipenrai MC hope will become an annual thing that can help the local elementary school in Lamai, Koh Samui! This first time Charity party we managed to collect 70 000,- THB which will go to computers and study books for a new study room they will make at the school.

We in Maipenrai MC would also say THANKS A LOT to all the bikers, who came from all over Thailand and Malaysia, that showed up for these 2 wonderful days! Thank you all from the bottom of MPR MC`s heart!!

----------------------------
Mandag 11 Oktober la en hel gjeng turen mot Bangkok og de store salt slettene vest for Englenes by. Målet for dagen var Hua Hin og første stopp på vei til Koh Samui og Maipenrai MC sin Fun in the SUN party.  Nytt denne gangen var at vi hadde 2 følgebiler. Pappen og Tobben tok med seg sine familier. Og det sier seg selv at prinsessen til Pappen skal ha AC og skygge!

Vi mistet en gjest i Chonburi, men han klarte og komme seg til Hua Hin, men dagen etter meldte han pass. Og ble væredes i HH ut uken!  

Tirsdagen la vi avgårde i 9 tiden. Vi hadde 570km foran oss. Etter noen U-turns så nådde vi 5 fergen over til øya. Der ble vi møtt av Ketil, Presidenten i Sang Som Riders som loset oss til Buddy hotell. 

Og der tok det jo helt av i sann MPR stil. Det var VIP party på Viper room der Ulf ble ønsket velkommen inn i suppeklubben og fikk overrakt en splitter ny vest.

Onsdagen ble en ”surre-dag” med flytendes frokost og ”slenging” på beachen. 

Torsdagen var det Parade kjøring på Øya, loset av Øyas ”finest” i sine brune uniformer. Så full rulle på den Irske pubben på Buddy hotell.

Fredagen skulle vi egentlig til Koh Pagnan, men pga valg på øya så var det ikke alkohol servering.  Og det er vel det eneste stopp skiltet MPR bryr seg om. Da ble det en ny dag ved poolen og på beachen.

Lørdag, etter mye surr og mer surr, skulle vi forlate øya. Fremtiden klarte ikke og komme seg opp og vi mistet 11 fergen. I all ydmykhet så valgte han og betale fergen for hele gjengen. Problemer med sykkelen til Espen gjorde at vi to kvelden i Surat Thani!

Søndag la vi turen vestover. Vakker natur og like vakkert regnvær gjorde hjemlengselen stor hos Vestlendingene. Vi kom oss til Ranong! En by i forfall. Kommer ikke til og stoppe der mer!

Mandag, mer regn, men med Hua Hin som mål så gav vi bare på. I Chumpon klarnet det opp, og i 5 tiden var vi parket i den lykklige gaten. En time etter kom Espen, Tommy, Inge og Harald!

Tirsdag la vi turen hjem til Badebyen. Espen ble igjen for litt kroppslakkering! På hjemveien så svingte vi innom siste øllstopp, dels for en øl, og dels for og slippe betongveien! Og for og komme tilbake til Badebyen i solnedgangen!

Takke til alle som var med og gjorde dette til en fantastisk tur. Ikke så mange kilometer på denne turen, men det ble oppveid med mye morro!Gruppe bilde før avgang. Vi måtte ta 10-15 bilder før vi fikk onkel Fred til og stå i ro.Midt i Bangkok.Kevin, Choppar og "dukken" Kaja.Vest for de store saltslettene.Kaos og orden på en gang hver gang vi kommer til Sukwilai Hotel.Og den første øllen smaker alltid godt.Litt skruing, og mange spydige komentarer, så er Pi Jay klar.På fergen til Koh Samui.Ingen fotmasssaje denne gangen, men noen Leo ble det.Bilde prater for seg selv..Og mopedene begynner å ankomme "The Island".Våre sponsorer under FUN in the SUN RALLY 2010.T-shirts gikk unna som bare det!!Banneren som Espen laget, og denne hang over veien utenfor Buddy Hotel.På vei til Viper Room for et VIP party.Espen ønsker velkommen, og prater en masse, og slipper ikke Pappa til!Ulf er siste medlem, og her får han en rosa pakke.Og det var en vest. Det trodde han ikke, selv om han så den.Glad og skjelven, og litt hjelp fra Pappen, satt vesten som et skudd.
Inge, Pappen, Ulf, Espen, Tommy, Jan Tore. Hvem vi ser skallen på vites ikke.Inge, Pappen, Veiviseren, Choppar, Jan Tore, Ulf, Mr.X, Espen, Onkel Fred, Tananga og Pi Jay.Her er 15 medlemer på et og samme bilde, Og det er ikke ofte at vi samles så mange samtidig.Som arrangør er Espen alltid på farten, det som ikke kan fikses via telefonen, fikses ved hjelp av mopeden.En dag uten kjøring, og da blir frokosten deretter! Pi Jay og veiviseren.Espen var litt bekymret for om vestlendingen tålte været på øya, og hadde kjøpt regndress til Veiviseren. Det var nok ikke Veiviseren han hadde i tankene når han valgte størrelse!Torgeir, en fremtidig MPR, valgte den internasjonale frokosten.
Stille før stormen.Et par B52 på stranden gjør alltid dagen lys, som før var grå!Ingen kommentar, eller som Gaski pleier og si, "klok av skade så velger jeg og holde kjeft".Lokal befolkningen mingler seg med de tilreisende barna.Gjensyns gleden var stor når det er lenge siden man har "lekt" i sammen.Store som små kommer for å hilse på.Klubbene blandes og alle har det happy happy som normalt.Sang Som Riders MC passer på døraStunt kjøring hører også med på sånne events. Bare så synd kamera ble helt glemt under showet..5 glade gutter.
Som sagt, lokale og tilreisende mingler..Små gutta har fått seg Sang Som Rider MC shirts.Så var det ned ved sjø siden og poolen for å få seg litt mat og være sosiale med de der nede.
Et møte i suiten til Tommy. Her er to tidige ex-direktører.Magne & Toremann var i form som alltid.Samui Rider MC med P`So til høyre.Mat mat mat mat og litt drikke..Balansen i orden ja.Svenske frøkna kunne også leke med ilden.Glad gjeng samlet nede ved stranden.Makker`n til Albert & Albert. 2 fantastiske karer som fikset ALT vi ba om! PS. Stygt å peke Toremann..Masse mennesker begynner å komme ned til "the other side".KJEMPE gjeng..Bedre gutter skal man lete lenge etter! Flott å se dere igjen Asian Nomad MC!!Olaf og et nytt SSRMC medlem & Ohm (Dark Knight MC) i prat med Tommy MPR MC.Dark Knight MC.Espen, Tonytai & Albert.Mad Dog MC, Ravens MC & Asian Nomad MC venter i spenning på hva som skal skje.Albert..Pappa..Og Espen ønsker alle velkommen til Fun in the SUN RALLY Vol.1. Pappa tok delen på bergensk & Thai og Espen på en type engelsk.Og folk følger faktisk med..Mange folk faktisk.En god gjeng samlet som er enig om at dette har vært en utrolig bra start! Mimmo, Pappa, Espen, Tommy, Jan Tore, Albert, Harald og Toremann.Onkel Fred som er i budnadsbransjen, markerte at farger gjør en person!Veiviseren har rigget opp alle sine kameraer og er klar til Paradekjøringen.Oppstilling før paradekjøringen.Mr. X geleider alle på plass. Song Tao!Det var rundt 70-80 sykkler med på turen.Å samle alle til gruppe bilde er ikke lett, men her er noen ihvertfall..Kjetil & Bill, SSRMC nyter en cold en..Lasse smiler alltid han når det er en kald i nærheten..Thomas, Stig, Olaf og Solfrid.

Bra det blir parkert pent å pyntlig, så vi ikke skaper noe trafikk kaos, for det hadde jo vært helt for jævlig.Klubb huset til Samui Rider MC i Bang Rak.Ohm stående og P`So sittende..best det. Og så har vi Lek som linse lus i bakgrunnen da.En av Øyas mange politimenn & sjef for motorsykkel politiet, Mr. Pongsak og VP i Samui Rider MC, var med på turen. Denne fikk MPR logo til å sy på uniformen.Så var det tid for litt golf! Lek solgte baller så proffene kunne utfolde sine kunskaper.Og når mann prater på proffer, så kommer jo MPR MC løøøpende, for er det noe de kan, ja så er det golf!Her prøver Lek KØLLA. Blei litt i det største laget den der vel..?Choppar tester gresset..Og Espen blar opp sin siste 100,-thb.Og det ble jo hole in one det så klart, men vi skjønner ikke hvorfor den ballen ligger igjen der, men men, det må nok være en av de andre..Fantastisk syn å se så mange golf proffer på en og samme gang!!Så ankommer vi Buddy Resort igjen etter en flott tur rundt Koh Samui.Så var det tid for en iskald øl etter en var kjøretur.Skjer sikker noe borti der...Asian Nomad gutta stortrives.Pappa, Choppar og Kenneth.Og så var Charityens festdag nr.2 i gangOg de ansatte ved skolen fulgte med så godt de kunne.. Flott gjeng.Når det ble fult inne på Buddy, reserverte de hele gate parkeringen for flere sykler..De små mopedene måtte pent vike plass rundt hjørnet for de store mopedene.2 trafikk vakter fant Buddy Resort fort ut at var viktig, når ustøe bikere skal krysse veien fra de to fest områdene som var tilgjengelig..Samui Springer MC kom så klart på festen i sin party vogn.Artig vogn og et kjennemerke på Øya.Mr. Khon og en ny tattovert Veiviser.Bra balanse på denne karen. Ingen av oss gadd og prøve en gang. Vi satt stabilt på krakken i baren!Er så flink såååå..

Samui Rider MC var så klart på plass!Og oppe i all denne happiness, så hadde våres kjære venn i Asian Nomad MC, Lasse bursdag..Og hans disipler overrasket han med kake. Gratulerer med dagen Lasse.Big John og Richie, Ravens MC.Også måtte mann ha litt rock`n roll musikk.Masse fest glade mennesker.Også var det tid for litt Toremann underholdningMye surr i loddtrekkningen, men det gikk seg til og det ble en mange lykkelige vinnere.Og kveldens hovedpremie var Mr. X himself.Siden vi selv sto for underholdningen, da måtte det bli bra.2 brødre med forskjellig mor & far!Så måtte gutta avslutte dette års Charity party med litt burn out.

Å kom igjen a` Inge.Briller er et "must" TommyDagen etter var det kuuling ved poolen, og det tok jo av det med!Litt oppsumering av dagen i forveien.Buddy, Albert big boss Mulligans, får overrekt en MPR MC gave.Veiviseren sjekker lufttrykket!Choppar vant en gratis tattovering og den lagde an så stor som mulig.Pga forsovelse så mistet vi 11 fergen, da måtte Choppar betale for hele gjengen.På vei ombord på luksusfergen, og vi forlater denne vakre Øya.Her er det første problemet til sykkelen til Espen (husk: skru alltid godt igjen strøm polene!)Og da det andre problemet meldte seg var det bare og få den på en pickup.En slunken gjeng inntar frokosten i Surat Thani.På vei mot Ranong. Det blir nok siste gangen MPR stopper der. Det er vel den eneste byen i Thailand der du ikke ser bygging og fremgang! Er vel nedgang i grensehandelen med Burma!Litt regn, men fantastiske veier.Bare lækkert!Suppegjengen samlet for et gruppebilde.Choppar og Kaja, våte og glade!Ikke noe gir en utflyttet erkebergenser mer hjemlengsel enn en skikkelig regnbyge!Mr. Tananga har fått et navn i tillegg. "Fløytaren". Når han blåser, da blåser vi avgårde etter 3 minutter. Gamle MP ferdigheter kommer til nytte som før var unyttige!Mer iskrem på fergen.Mye leting for å finne de 10 bathene som det koster på fergen.En sving innom siste ølstopp før siste etappe hjem til Badebyen.Sånn ønsker badebyen oss velkommen hjem igjen.
Endelig hjemme på Løve. Alle savnet oss, og mest av alt så savnet vi oss selv og!

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com