Burapa Bike Week 2010

Then the Burapa Bike Week 2010 is over and what a great party it was...again.Et flott velkommstskilt.Vi er klare for å kjøre til treffet.Foran våres utsalgstelt.

Leker, masser av leker....De høye, og små, herrerIkke fult så flott denne karen, men personlighet har han!Aldrig et treff uten disse gutta i sving, svi gummi kan de.Dette er er også noe pappa digger, men ikke før han tipper 80..Klar for parade kjøring. Prinsessen er medTom har et lite salgs strategi møte med seg selv. BRA jobb med salget TomVakre detaljer på noen av custom sykklene.
En til..Gaski klar for paraden.Vår venn, Ivar, fra Ban Sare med en av sine kreasjoner.Thailands svar på sølvgutten er stort sett alltid med.Halvard er alltid klar.Her ble Frodo skuffet. En rat bike som er mer rat bike enn hans egen rat bike. Vi så noen tårer..MPR MC sin stand.Fam. Waagen.Skeive kroker må krøkes tidlig. Her ekte opplæring i 7-11 matMer opplæring i kulinariske opplevelser.Muligens vi må begynne å dra med oss sånne på tur..?Pi Jay & mr. Tanaka som selgere! Vel, tro det eller ei, de klarte å selge en del.President Chomin i Burapa MC liker seg med mic`n.Smiiil..Foran senen.Mamma jeg vil ha en hest...pleeeease...Familien kjører hjem.. kjekt Choppar kjører selv for her er det fult..555!Choppar leverer tilbake VTX 1800`nSå kom natten og salget gikk strykende..

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com