Pattaya - Korat - Chayaphum - Chiang mai - Pattaya - Suratthani..hmmm

Etter noen dager med hvile fra en lang helg i Pattaya, bestemte Espen, Inge, Knut & Kjetil å følge Mr. Per & Mr. Tom et stykke oppover... Etter en flott kveld i Korat dro vi videre til Chayaphum. Der fikk vi tlf. fra "de andre" at de ikke kom oppover, så den morgenen etter skiltes våre veier. Mr. Per & Mr. Tom dro videre nord, men Espen satte kursen sørvest og Kjetil, Inge & Knut satte turen mot Pattaya igjen.Møtes hos Mr. X for litt frokost før avreise.Klar for avgang fra Mr. XVannstopp og litt suppe..Glade gutter på tur.Strekke litt på rompa i rødlys er viktig.
Og så klart, traff vi regn i foten av Korat fjellet.

 
Sjanten har hatt seg en liten råkjøring på Korat fjellet, og bruker unnskyldning at han skulle ta noen bilder...
Bildene ble ikke så bra, men kjøre opplevelsen var deilig..Kenneth, Nordic Riders MC, møtte oss på hotellet og spanderte middag på suppegjengen! Det er gutten sin det..En hyggelig middag sammen før vi drar ut og utforsker Korat.Som man kan se er formen på topp, så det var kanskje synd kamera døde rett etterpå...Så var det tid for frokost, og Kjetil, du er ikke misunnelig på six-packen til Espen vel..??2 frokost tryner til...Inge & Knut.
Vi hadde en flott kveld i Korat, der Kenneth fra Nordic Riders MC tok seg av oss på en fantastisk måte.
 
Han spanderte mat, og tok oss til en grei sjappe med live musikk. Veldig koselig!

Anbefaler alle MPR MC å kjøpe en drink til den mannen. Takk Kenneth!!!Espen, Kjetil, Inge og KnutSom de snille gutter vi er, så stopper vi i en village for noe leskende og en prat med de lokale. Hu` mor prøvde faktisk å gifte seg bort i hytt å pine... se hvor glad Tom erKjekk norsk ungdom..Fult hus og stormende jubel på vei til Chayaphum, og det er alltid koselig..Litt skygge har aldrig skadet noen.Vel framme er det bare å kaste seg rett i poolen!Litt sosialisering og hyggelig prat...deeeelig!Så blir det bestemt vi skal skilles våres veier for denne gang, så St. at arms går igjennom
vei ruta for chief`n fra Samui..Også var det på tide med middag, ja og en kald øl så klart.Også var det ut for å høre på litt musikk og ta de siste pils tilsammen...for denne gang. Chayaphum er vel kanskje ikke den byen som tar mest av akkurat, men det spiller igrunn ingen rolle.Og som seg hør og bør, et klassebilde med noe godt å drikke. En fin gjeng.


Siste pause før gutta fra Chiang Mai var tilbake. Vi var som vanlig enig i at dette hadde vært en fin tur. Når er neste tur?

2 dager senere var Espen tilbake i Surat, svett og jævlig, og full fest var lagd istand. 
Og ja Per, når blir neste tur?
Takk for turen alle!


Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com