A long weekend..Hua Hin & Wet T-Shirt Contest at BJ


Fredag 21.08.09 La Bob, Pappen og Veiviseren veien mot Hua Hin for å møte Sjanten og Tom som kom fra Chiang Mai, og Esp1 som kom fra Koh Samui. Esp1 kom jo selvfølgelig svært sent og vi var ikke helt på samme frekvens den kvelden, til det hadde vi altfor stort forsprang! Men det kom seg.

Lørdag kjørte vi tilbake til badebyen siden Pappen skulle være dommer i en wet T-shirt konkranse på BJ. Det ble etterhvert en full MPR MC event det og.
Etter 9’rn er ferdig sør for Bangkok, så er det ikke så ille med trafikk til og fra fergen. Og på fergen så får vi jo iskrem til ca 1 krone og 60 øre!
Og Søndagen ble en full Løve kveld. Alt i alt en strålendes helg. Og alle MPR MC sine farger kom frem i mange forskjellig lys, og godt mottatt over alt.3 glade gutter klar for tur. Pappen, Bob og Veiviseren.
Helsekost på 7-11 i Chonburi hører med på sånne lange turer!Her har vi fått iskrem på fergen. Fast innslag i hektiske Bangkok.Ikke så ille med trafikk i Bangkok.Høydepunktet på turen. KFC rett før de store saltslettene rett vest for Bangkok.
Pappen i fint driv, god og mett. Saltslettene i bakgrunn.Bob var like mett. Han kunne ikke huske sist han spiste så mye på KFC, og han har god og lang hukommelse.Vakker himmel rett før 35 slutter og vi kommer inn på 4.Chiang Mai gutta var allerede på plass når gutta fra Badebyen kommer. Her ble vesketapet kompensert før vi begynte å tenke på mat. Det ble pizza denne gangen og. Sjanten, Tom, Veiviseren, Pappen og Bob.Ikke flere bilder fra kvelden før. Her er Pappen og Esp1 i ferd med å avslutte morgenbadet.Det er lov med ”suretryne” når en kun får en sånn frokost!Avgang HH via tempelet. Det er visst nok ”very god luck”.Litt suppe må jo mopedene ha. Sjanten og Esp1

 

Fint driv forbi de store saltslettene.Esp1 må jo bare flørte med alle han treffer på!Tom på fergen, glad for å laste av litt klær. Gutta fra nord er ikke vant med disse temperaturene.Fra fergen. Ikke is denne gangen. Målet var 7-11 rett over elven. Hot dog og filter kaffe. Ikke hverdagskost i Thailand.Så var vi klar for del 2 av denne lange helgen. Miss wet T-shirt konkuranse på BJ bar. Og da må vi være kledd for anledningen. Er ikke Pappen vakker i finstasen.Veiviseren er ikke helt borte han heller!

 

Stramme karer med niste før den lange mopedturen ned i Soi Daimond!Veiviseren, Esp1, Pappen og Bob på vei til BJÅ være dommer i en wet T-shirt konkuranse er ikke å spøke med. En skal jo se klart på nært hold, såvel som langsynet blir testet og. Lasse fra Nomad som nummer tre bak.Dette bildet er arrangert. Beviset kan ses i boksen til venstre. Bare en så langt, men det ble mange flere utover kvelden.Kan ikke helt forstå hvorfor dette bildet er med!. Stramme karer foresten.Veiviseren og Pappen koser seg med henholdsvis Nyfruen til Gaski, og kona til en kompis av Gaski.En pause i dommerjobben. Pappen, Sjanten og Veiviseren i strålendes humør.

 

Hellboy og Dirty Harry er faktisk på jobb. Frog med ryggen til er på jobb og!. Alle fra Black Sheep MC.Sir. Bob og Mr. Tom koser seg også.Veiviseren og Frog storkoser seg. Lasse må jo bare markere seg.Pappen og Veiviseren med lånt bistand!Esp1 måtte på scenen og, og den tok han med storm!Ikke noe å si på innsatsen. Men han vant ikke. Det gjorde en småfeit F, som fikk sympati av nesten alle.Nyfruen med Gaski.Fra Løven på Søndag. Gutta har mer finklær.Fra Løven.     

 

Best regards,
MPR MC

 

www.maipenraimc.com