Chiang Mai tur 2009

Skolen i Thailand tar sommerferie i midten av mars til midten av mai. Så i de mnd tilbringer Pappa med familien på hytten i Phetchabun. I år som mange andre år ble det lagt inn en mc tur i det vakre nord, i denne hytte tiden.

 

Tom og Øyvind er kommet til Phethabun og hytten til Pappa. Som alltid i Thailand spiser vi thai mat. Mor serverer kjøttkaker med rødkål... Veldig mange som har vært på den hytten og spist kjøttkaker.
Vi stiller opp til bilde, før avreise fra Kosit Hill Hotel i Phetchabun.Vi har kommet oss på mopedene og er helt klar for mc tur i noooord.Turen mot Chiang Mai legger vi via den hvite strek i Khao koo fjellene.som avtalt kom Mr. Per og møtte oss i "Uttaraditt fjellene"Per klarer å finne Chiang Mai igjen og geleider oss rett til John`s corner. Helt toppDagen etter en flott/tidig natt i Chiang mai møtes vi på stubben og spiser en deilig frokost, for i dag skal Per ta oss en runde i fjellene rundt Chiang mai.Tom og Pappa må ta bilde av de fantastiske fjellene og utsikten.Takk for fin omvisning Mr. Per, og beklager vi kjørte sakte, men vi var litt skjelven dagen der på kan du si. Ha ha.Så er den store dagen kommet. Alle "3 "nordleningene i MPR MC er klar for tur . Chiang rai neste stopp.Vi er flink og stopper på rødt lys. (Av og til)En flott gjeng, men..Det var varme kilden vi skulle ha bilde av.Utsikt bilde på fjellet før Chiang rai. Der var vi en natt før vi kjørte til Mae Sai.I Pattaya er det svømmebasenget som gjelder i Mae Sai er det elven som er toooopppp.Ett stort og tidig marked de har der. Her selges ALLLT.Så så. Vår væpnede sersjant får helt kikk på denne.Etter litt shopping går turen til Gylne triangel.Per finner drømmehuset sitt.Etter en stund i Gylne triangel går turen til Chiang Khong. Fantastiske veier....La bilde tale. Topp veier.Vel fremme i Chiang Khong bader vi i mea nam khong. ToppFaktisk kaldt i vannet. Men men vi er da pysete vikinger så litt tåler vi.Nordlenningene liker ikke så godt å bade så de nøyer seg med å se på Pattaya gutta. Ingen flere bilder for kamera druknet i elven om natten da var det nnnaken bading kan du si, takk for en topp tur som alltid.

Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com