Yasothon -08Yasothon Bikeweek fikk vi høre om på folkemunnen oppi Khoen Kaen, og da ingen av oss hadde vært der på bikeweeks, ble dette høy prioritert. 9 mai dro vi fra Pattya, Mr X med fruen, Tommy, Inge med fruen, Toremann og Rotemasteren. Ingen nedbør møtte vi på oppover og det gikk fint, helt til vi passerte Surin, da datt ene side kofferten på sykkelen til Toremann av.. trenger vel ikke og si att han kjører japse, ny japse sykkel he he..
Det hjalp jo selvsagt att det også skulle være en rakett festival i samme perioden, og det ville jo være greit med noen kultur innslag også.Akkurat passert Surin, da sidekofferten detter av...Toremann ser litt betenkt ut..og det har han grunn till...mens andre igjen, trekker lettere på smilebåndene he heMr. X med noen av alle de løse delene, som bruker og ramle av disse fine syklene..Så hadde plutselig Mr.X fått seg sidekofferter, men dette ser ut til og bli litt slitsomt i lengden..Fiksimenn finnes overalt langs det langstrakte landet og det fant vi etter 200 meter. Ordner seg alltid for kjekke gutter...etter enn timer eller 2, var vi på veien..Ankomst Yasothon i mørkets frembrudd..Festival reklamen...er det rakett festival eller festival for fete personer???Det var visst festival for fete personer..Missekåring på kvelden utafor hotellet vårt og det måtte vi jo selvsagt få med oss..Mye pent her gitt....Her traff vi også Harald som hadde tatt turen fra Koen Khaen, for og møtte oss og ta seg en soda ilag med gjengen..Lokal øltørst type...Så fikk vi vite att det bare var bikeparty på fredagen og vi hastet videre til plassen, men det var litt i seneste laget..Vi hilser på gamle venner..GruppebilderVåre gode venner fra Roiet.Disse Roiet riders gutta hadde kun tatt dagstur hit og dro hjemover samme kveld. Gøy og se dem tilbake, helt utrolig bra treff dem hadde holdt bare uker i forveien.. kjekk gjeng.Tommy i storslag..Så, da var det bare og gi gass..iiihhhaaaInge minner om en viss person i flåklypa..he heDagen derpå, var det ut og se på all galskapen i gata. Masse band, høy og øredøvende musikk..

 Dagen etterpå hang banneren fra partyet dagen før, så vi kunne huske hvordan den såg ut, dagen før...Carabao fans..måtte ordne ett sikle bilde til Pappen.Artig og se att alle hadde pyntet seg slik til festen og fra forskjellige villager, som dem konkurerte mot. Blant annet, HØYESTE MUSIKK he heToremann og Tommy foran en av disse kjøretøyene..Elefanter betyr lykke i Thailand...Mange forskjellige klesdrakter, mange forskjellige farger..Kongefamilien har en høy stjerne her oppe også..Mye rart dem hadde i bilene sine...Men glade og fornøyde fjes....Gutten sin som har raketten sin iorden.. Di største rakettene var over 10 meter lang og ja, dem funker..Her gjelder det og tute høyest..Pust i bakken..før dem marsjerer videre...tar på dette arrangemanget..Mye fulle folk.........Imponerende lengder på disse vognene..Jenter satt det inni disse kjøretøyene..Full rulle...Dem måtte holde di elektriske kablene som krysset gaten, oppe med stokker, så bilene kunne passere under..Fansen vår..he heFansen til Toremann..En som hadde fått kvoten sin med laokao..yyyammi..he heFan steike, nån som bare hadde nappa bestemora si med på fest, røska med seg veven også...Kongen..he he...hvor mange er det på bildet??? Evt. finn fem feil, feilen er att hodet er feil vei, på den ene personenMyyyeee folk..Danseshow og opptredner. Veldig flott og se på..helt utrolig flott fest...Fengselsfugl???Tommy pumper sjarken...Sjefen for arrangementet i Yasothon, Rotehuet, Harald, Tommy og Toremann.Toremann, med mange søte ladis'er...sikle sikle..Mr. X og fruen koser seg med god mat..Så vart det kveld og vi møtte noen trivelige karer uti gata..Han hadde vært litt uheldig, men han berget ihverfall flaska da.. he heDa ble det partys utafor, ilag med gjengen..Lokale typer som kjørte sykkel. Mange fine sykler hadde dem...jævla gøy og feste med..Her er gamle kjente fra Ubon Ratcahtani...Dem har vi festet flere ganger sammen med..Så kom politisjefen ryggende godt på han(full) og nesten veltet syklene våre.burning...Skål..Politisjefen foran en jævla fin Harley Davidson..kul type..småfull..burning igjenog igjen..Og så røk clutch kabelen og det bar rett i skiltet he he..Og da var det bare og flytte seg for nå kom Tommy frem for og burne..

 MPR ga dem ett lynkurs i brent gummi..Her med defekt clutch-wire.Gjengen har fått kvoten sin..Gruppebilde..og vi prøver igjen for å få med alle..Upppsss..hælvetes fotografer, SLÅ AV KAMERAETSøndag og hjemreise. Dette var den store dagen for rakettshowet og det var nå de verste av de verst skulle skytes opp, men vi måtte nok returnere hjemmat til ho mor..Og selvsagt ventet vi på Tommy, som vanlig...Ett jævla regnskur etter Surin...En Chang på siste øl stoppen før Pattaya..våte klær blir byttet..Garderobe er for pingler..Var mange thaiere som stirret da Tommy flerret av seg klærne he hejeppssss,hjemme bra,løven best,vi er tilbake på stampuben vår....pene brøst,ja jaTidsnok til Løvekveld sammen med de andre som ikke kunne delta i Yasothon...

Best regards,
MPR MC

www.maipenraimc.com