Chiang Mai BikeWeek 2008

 Vi fra det kalde nord ville også kjøre Chiang Mai Bike Week, så vi reiste en uke tidlig, og tok litt Pattaya og Koh Chang,
før vi fulgte MPR MC nordover igjen....MPR MC Chiang Mai chapter er klar til start, en iskald vintermorgen i det kalde nord.
    Vel, det var ikke så tidlig, og været var i grunnen helt snadder....
Mett og god etter litt stekt ris på et sted midt i landet...
    Vedlegger dette bildet for å bevise at vi spiser ikke bare på 7-11....
Tom og Per på Pattaya beach, og nyter sivilisasjonens gleder. Burger king posen...Etter en tur ned en trang gate, hvor folk ropte "one way", selv om vi bare kjørte en vei...
    Vi fikk da reddet oss ut på en kai på enden av en lang molo...
På fergen mot Koh Chang...Vi leter febrilsk etter sjøsyke tabeletter, mens fastlandet forsvinner bak oss....Disse fergene ser egentlig mye kulere ut enn de vi har på det norske vestland.Koh Chang er et vakkert sted.Komfortable små hytter.Sjanten finner ut at livet er slett ikke så verst....Den lykkelige eier av ny moped ?
      Eller noe for å holde drømmene ved like ?
      Lekkert design på den mopeden....Alle forberedt på race i det lyset skifter..Var en tur i Norge for en stund siden, og oppdaget at der må man faktisk fylle bensin selv...
      Nei, dette her er da mye kosligere...
Joar prøver å gi inntrykk av at Mai Pen Rai drikker annet enn øl....
      Sikkert et arrangert bilde !Pappa hadde fått seg en liten prøvetur med kubikk kongens moped.
      Om vi hadde bedre Zoom på kamera, ville vi nok sett sleving fra munnvikene...
      Solbrillene skjuler det drømmende blikket...En bedre lunch, på 7-11. Hvem er det som eier disse 7-11 sjappene ?
      MPR burde fått en sponsor avtale med dem, så mye reklame som vi gir dem på webben vår.Vi kjenner deg igjen, Joar!
Til tross for maskering går det her frem at Rotemester faktisk kjører japansk moped.
PS. "Better to drive a Yamaha then to push a Harley"
Etter en u-turn og 100 meter mot kjøreretning på motorveien, var Joar raskest .....
       Sjefen må bare finne seg i å stå bak i køen på KFC..Toremann syntes vannstanden i elven var for lav, og ville gjerne hjelpe..Vi blir ønsket velkommen på hotellet i Uthai Thani...Og de sørget selvsagt for fine parkeringsplasser til oss, rett utenfor døren.
       Slik at vi sletne bikere slipper å slepe bagasjen så langt...
Og så et annet høydepunkt, etter en lang dag....Fred ber bordbønnen...Tom lider valgets kvaler. Når vi er utenfor 7-11s trygge meny, er det ikke så lett...Er det en ny form for religion som sprer seg i MPR ?I tilfelle Rotemester skulle rote oss vekk, kjører vi elektronisk back up.Sjefen gir blaffen i slikt. Han bare ber Rotemester finne veien...Hva som diskuteres så heftig i lyskrysset er ikke helt klart.
        Men etter måten de står på, kan det ha med ondt i rumpe å gjøre...
        Huff, ja.. Det er et hardt liv...
Teip er gode greier, når delene detter av...Atter et lyskryss. Finn noen grønne lys til oss, Joar. Ikke alle disse røde...Toremann synes at livet er helt ålreit !Prøver å finne veien i Tak..Og hva har vi her å gjøre ?Spise selvfølgelig !Greit med litt snack innimellom 7-11 også...Litt kulturelle er vi også..Vi kan nå, etter en grundig undersøkelse slå fast at man har broer i Thailand.
        Men påkjøringen er ganske humpete. Der har de jammen noe å lære...
Hvor dette er ?Her ja, TakEndelig nok kultur, og tilbake på den kjære landevei...Man skal ikke vente for lenge med å begynne treningen, om man vil bli en god Biker.
        Han her kom fra Pattaya, på vei mot Chiangmai. En tur på minst 850 km. Fjær i hjelmen, til den unge mann !!!En liten stopp på vei mot Chiang mai.
      O.K. da.. Bildet er tatt utenfor 7-11...
Trøtte bikere vel fremme i Chiang Mai.
        Ser faktisk ut som om Joar drikke noe annet enn øl. Først melk, og nå dette ?
Venter... og venter...Åååhhhh ! Endelig !Dette ser jo riktig sivilisert ut....
        Bildet er sikkert tatt tidlig på kvelden.
Ikke alle byer har like mange fine damer. Men vi har jo hverandre..Næmmen Joar, da  Og så midt inne på en restaurant...Pappa og Oddvar på besøk på terassen hos Per.
Sjanten beklager mangel på regelmentær uniform, men forsvarer seg med at dette skjedde på fritidenJo flere mopeder, desto bedre blir det. Home, sweet home...Hvis du skulle ha en slik bil, skulle du sluttet å vokse for mange år siden. Nå kan du bare ha det så godt...Vi ankom kanskje partyet litt tidlig, men jammen var de klar..Sjefen vil danse, og prøver å true Oddvar til å ta en svingom...Mens Rotemester har rotet seg helt vekk. Heldigvis er her et skilt som viser at vi er på vei 101. Hmm...Tilbake til sjefen sitt problem. Oddvar nektet, men Toremann stiller selvfølgelig opp...Riktig så grasiøst var det..Vel, av og til...Kan ikke riktig avgjøre om vi her snakker Vals eller Tango. Innrømmer at jeg har meget begrenset kunnskap om dette også..
        Sluttet selv på danseskolen i ung alder, etter en ulykkelig, og fortvilelsesvis ensidig kjærlighets historie.
Joar opplever litt av det samme, siden sjefen ikke engang spurte om han ville danse...Ny moteriktig motorsykkel hjelm.Og så er Joar i godt humør igjen.For sjefen har visst dumpet Toremann, og bestemt seg for å bli popstjerne istedenfor...Noe mellom Jimmi Henriksen, og Steve Ray Waagen ?Stjal selvfølgelig showet fra de lokale musikerne...Men de hjalp til så godt de kunne...Rotemester har rotet frem noen å danse med. MYE penere enn Toremann !Men det synes ikke Pappa...Og slik endte det partyet. Ihverfall det som kan fotografisk bevises.
        Godt arrangement av Formulate Hell. Vi koste oss, og kommer igjen neste år !!!


Best regards,
MPR MC
www.maipenraimc.com