Hua Hin Bike Week -07


Hua Hin turen startet på en torsdag for og kunne gjennomføre 3XL, etter en god (eller syk) ide,fra kapteinen.

Regner med det er flere som lurer på 3XL????? Skal se om man kommer til poenget litt senere. Som sagt ble det samling hos Pappa, hvor vårt Chiang Mai chapter hadde møtt opp noen dager før, for og få med seg en løvekveld. denne dagen måtte selvsagt flyttes til tirsdag for ikke og kjøre syllefyk gjennom Bangkok på torsdagen. Også våre venner fra Koen Kaen var kommet nedover, Harald og Gunnar, for og være med oss over bukten til Hua Hin.
Tilbake til 3XL. Etter noen kvelder med konsumering og utlevering av flytende væske, på Lolitas i Hua Hin, kom ideen frem. Hvorfor ikke besøke alle Lolita`s 3 avdelinger, en i Hua Hin, Bangkok og Pattaya, og gjerne alle 3 på en dag??? Vel, som sagt så gjort. Etter avtale om tidligere åpningstider i Badebyen, bar det rett nedover fra Pappa for og kunne være der 09.30. Etter ett hyggelig opphold bar det innover mot Bangkok,hvor Lolitas skulle finnes på Sukomvitten, via GPS'en til Kaptein Krok. Etter ett kort opphold (for ikke og skryte) bar det sørover mot siste XL.
Siste ølstopp fikk vi den triste beskjeden at Anders ikke kunne komme og møte suppegjengen, slik att vi kunne komme oss trygt ned i lykkliga gatan, men for den som måte lure, vi fant frem til både det ene og det andre,og 3XL, ja den kom i boks(noe som skal kunne resultere i en pen pins). Etter endt tjeneste ble det selvsagt Pizzaen og på tryne nedi både det ene og det andre for dem som hadde krefter igjen til det.
 
Fredag var det dagstur til Cha-am, med norske kjøttkaker for dem som alt savnet ho mor, etter en hel dag borte fra ho. Videre bar det litt rundt om oppe i åsene, før vi i god tid returnerte til Lykkliga gatan, hvor vi drakk oss til mote for å kunne gå på festen til Easy rider. Det var mye god musikk og god stemning......før vi returnerte.....ja, trenger vel ikke skrive hvor..
 
Lørdag var det parade-kjøring og vi ankom jo selvsagt med stil, som vanlig, noe som gikk selvsagt utover både matrielle og personskade, men da i liten grad, mai pen rai...Etter vellykket kjøretur var det tilbake til hotellet og style seg litt før det bar på Partyet, som var veldig bra som alltid.
 

Søndag var det avskjed over en frokost, hvor Oddvar og Pappa satte kursen hjem til badebyen. Magne,Fred,Per,Rotemasteren,Gunnar og Harald satte kursen nordover mot Chiang mai bikeweek, som er en annen historie..Den kan sees under Chiang mai bikeweek -07

Avreise for Rotemasteren kl 08.30,måtte etter pålegg fra kjerring, få med den fine bilen, som hun hadde fått, fra den snille Rotemasteren

Johnny stikker innom, og blir jo selvsagt mobbet, for att han ikke får lov av kjerringa til og være med oss "gutta" på tur..

Her er forklaringen på hvorfor det alltid er plass til 2 stykker på en japse sykkel, jo for att passasjeren skal kunne skue driten i gang

 

Her var en lekker Italiener vi fikk leke oss sammen med, når vi kom inn på motorveien mot Chonburi. FANTASTISK lyd, like etter att han gasset ifra oss, sto han på veiskulderen med ødelagt dekk, pga hull i asfalten...som nam na...hehe.. kjører ikke fra MPR ustraffet, ifølge Per...som er bevæpnet sersjant..

Per som er ny-utnevnt Sersjant at arms, eller som vi i MPR kaller det, bevæpnet sersjant, gir Magne enn durablig skjenne preik, for ureglementert uniform. Han hadde ikke MPR vest utenpå kjøreutstyret. Magne ser jo ikke akkurat skremt ut av den preiken fra Per, så det kan nok være enn ide, og bevæpne seg for fremtiden, så oppnår du nok lettere respekt Per.Tenker han ikke har det flårete smilet neste gang,du trekker ei avsagt hagle opp i trynet på han,og skriker frys,madderføkker,i 40 varmegrader...Da oppnår du respekt Per.

Etterpå vanket det en saftig bot,som selvsagt går rett inn på sparekontoen til Per,for og kunne oppfylle drømmen sin om en NV Augusta Brutale.

Ulveflokken ligger etter Kaptein Krok,på leting etter Lolitas i Bangkok,null kontroll....ehh,mente full kontroll.

Greit og ha ihverfall ett av hodene nedkjølt..Her etter 2Xl på tur ut av Bangkok.fra venstre:Per,Oddvar,Erlend og Magne.

Siste stopp før Hua Hin,og da er det selvsagt lov med en iskald Chang,og Per,selv om man er i tjeneste,er dette faktisk mulig her nede,SKÅL

Etter endt mission inpotent(inpossible,om du vill),som faktisk ble potent,og 3Xl,bar det rett på pizzaen,for og fylle opp di smekre kroppene våre.

Pene damer finnes i Hua Hin også.

Og mindre pene damer....Men smaken er som baken,den er trang....ehhh,mente delt,selvsagt

Anders møtte oss på en bar i lykkliga gatan,og han ble selvsagt så glad for og se oss,att bakhjulet begynte og gå fortere rundt en forhjulet,noe som resulterte i mye røyk og høylytt applaus.

Bortsett fra denne karen,for han var politi,og ikke fult så blid Faaan, rimte jo også dette..

Stemningen på topp, Fred, Oddvar, Pappa og Per.

Presidenten i Headstones Bob, Anders og Sky.

Og samme bildene foran Bintaburger sjappa, år etter år. Burgerene er like gode og prisene di samme, mens vi blir bare feitere og feitere.

Ikke størrelsen det kommer ann på.

Her hadde vi en ordentlig full size chopper,vi lurte no jææævlig på hvem sin chopper dette kunne være....Helt til vi begynte og sjekke litt..

Selvsagt måtte det være sykkelen til Per...eller en likesinnet..hehe

PGA sykkelen til Magne måtte en tur innom akutten, måtte han sitte på med Pappa, på dagsturen vår.

Men man trenger ikke være rompis for å suge en kompis...Pappa sier han liker dem litt små, og noen ganger må man bare ta det man får, når man har ett slikt stygt tryne..

Lunsj i Cha-am med norske kjøttkaker. fra venstre: Fred, Pappa med tiraken Magne, Rotemasteren, Oddvar og Per.

Må jo selvsagt få inn ett dagslys bilde med beach, fiske og fangst, istedet for alle kvelds bildene med bitch, fitte og angst...

Magne vurderte en dukkert, men hadde glemt bikinien på hotellet..

Pappa hadde fortrengt alle dynamo problemene han hadde med Goldwingen og koste seg, mens Fred fikk høy puls og svette tukter bare med tanken på turer med en Goldwing iblant oss..

Per prøver og ordne seg noe pussy.......og selvsagt mulighetene for og slippe barfine....Dessuten er det jo greit og drøfte sånne muse ting med fagfolk på dette området. I samtalen kunne denne katten også fortelle om en spørre undersøkelse blant 10000 katter, hvor 99% svarte att, MUS ER GODT..

Magne med 3XS prosjektet sitt, det gikk litt hardt innpå han dette med 3XL dagen før....Kan forresten opplyse att S står for søster...Så man kan jo tenke seg resten sjøl da-he he

Vossing som mister munn og mæle, pga en jæævla fin dame. Tenk så fredelig det kunne vært hvis det var enn viss bergenser dette skjedde med...Ingen vits og legge skjul på att det var Pappa eg tenkte på ,da en spørreundersøkelse på nettet, viste seg att 109% faktisk tippet att det måtte være han..

Pent trike bygg,og mann i bakgrunn,måtte jo prøve og skryte litt av utseendet til Bartesam

Vi koser oss, eller Rotemasteren koser seg på Easy Rider.

Oddvar prøver og føre enn samtale.... som det ser ut til att di fleste driter i..... Her holder han på med reforhandling av noe overskuddsmatriell fra 3XS prosjektet til Magne.

Rotemasteren sjekker ut om puppene til en av søstrene til Magne, faktisk blir større gjennom noen isbiter....men ingen husker resultatet, ikke Rotemasteren heller...dessverre..

Rotemasteren demonstrer hvordan punsj skal drikkes...MED BEGGE HENDA, FOR FAAAAANNN...

Bob, presidenten i Headstones ønsker alle velkommen til festen på Easy Rider, mye god rock/heavy.

Og selvsagt en SKÅL/SHOCK DEE for arrangemanget.

Anders og Guzzi i godt humør som vanlig

Ingen party's uten bilder av puppene til Oy.

Maaange pene sykler...

Myyye folk...

Innsamling til Charity var det selvsagt også, og det blir gitt så det monner..

En gjeng glade gutter..

Mens alle var på fest, måtte sykkelen til Magne være på sykehus, delen kom dagen derpå, og sykkelen var klar for nye tusner av kilometer..

Tommelen opp, for en bra fest

Bandidos var der, di andre bandiit gutta i bakgrunnen...

Anders demonstrerer dog-style.... innen spising...ikke sex, som ville vært det naturlige for oss MPR'erer

Anders praktiserer sine spesielle fetish-ønsker..... vi ga han selvsagt adressen til Pølse-Tor i Pattaya

Nei,for en nusselig bakende, hvem den en var, så ble den sikkert prøvd, i og med att dette bildet ble tatt ved bordet vårt-he he

Pene synge-damer, men en bråte med alt for mye klær... Skulle man hatt noe sånt med seg på short-time, så hadde ho jo fan steike med måtte begynt og kle på seg igjen, før man va halvveis....

Per benyttet sjansen til og stikke fra Pappa, for og komme først ned i lykkliga gatan... Den som kommer først til mølla, får kjøtt på kølla... har eg hørt...

Pappa holdt på og glemme Tiraken, skjønner ikke hva han skulle med 2 håndvesker, men den ene var vist kun for spakkel...alderdommen er vanskelig og skjule...

Rotemaster og Pappa i storslag, eller sjøslag, som vi kaller det nord fpr moralsirkelen..

Geir fra Samurai ville selvsagt ikke tas bilde av, sammen med Rotemasteren og den fine hatten, gjett hva han holder bak ryggen..

 

 

 

 

Lørdags-ettermiddag og damene står foran matvogna, mens vi sitter og tar en pils....og titter på "menyen" for kvelden...

Som gammel fan av Derrick, så er det greit og sikre seg bevis, for att man faktisk var i Hua Hin den helgen....

Her var di nye toalett-reglene kommet på plass, etter forrige gang vi besøkte hotellet.. Dette gjaldt i særdeles het Pappa da...

Det ble endel kosmetiske skader etter at Gunnar prøvde og ta Fred bakfra.... PÅ MOTORSYKKEL... Noe som resulterte i lettere skader på Gunnar's og Fred's sykkel+ett vondt kne.... Maipenrai ankommer alltid Hua Hin med stil... Også denne gangen var det en Honda Magna... fan,ka det er som feiler disse syklene????????

Ingen bikeweek...uten KALD Chang.. Heldigvis...shock dee..

Fred fant drømme-skinnvesten sin, som skal stå i stil til underbuksa og sokkene... fan,det skulle jo være en hemmelighet...

Fred fikk t-skjorten han bør bruke for etter-tiden...

Kult bygge..

Med ett så inni hælvete overderevet kjeèsett... også på begge sider????? Dette var tross alt japse motor og dermed japse power, burde holdt med ett tvinna gummi strekk, fra ett godt gammeldags norgesglass..

Anders og Jhonny fremst i kortesjen.... di feite kroppene gjorde att vi dessverre ikke fikk se kor lang kortesjen EGENTLIG var....

Fra kortesjen.

Fred og Oddvar.

Ankomst Buddahill, utenfor Hua Hin.

Magne, Hassan, Per, Johnny, Anders, Rotemasteren, Fred, Gunnar, Pappa, Oddvar og Guzzi.

Endel sykler var det jo...

Og selvsagt amcars, ka no dem enn gjør på disse bikewekkene...

Skikkelig lowrider, kult er det jo da....

Bikkjene tar en pust i bakken... sjefen til venstre...

Magne dealer med søstrene.. alt som normalt... tør ikke tenke på konsekvensene av og kunne vært i ett område uten dekning på mobilen... KRISE

Per, Oddvar og Pappa med tiraken Magne....

Per sikler... Ikke vanskelig og skjønne hvem som dagdrømmer på dette bildet...

Mens andre har litt mere beskjedne drømmer..som det og kunne bevege seg fritt.. uten og være avhengig av pappa...

Pappa markerer området med stickers. Heldigvis gjøres det med stickers og ikke pisser rundt, ville luktet noe jææævlig av disse gra-monsene.

Magne får tilbake sykkelen,ett stort øyeblikk... Måtte klippe vekk hodet til Pappa, for ikke og ødelegge ett ellers pent bilde..

Tilbake på pizzaen, eller hos ho mor om du vil...etter en slitsom dag på landeveien...dagen derpå...

Magne kjører på...vedder på att ho der også har flere søstre som han kommer til og prøve seg på...

Enda en jævla plastikk sak...denne med 3 hjul, kalt trike...

Vespa var det også...

Magne i handlig, her går det unna på drikkevarene.

Notorisk mannegris den mannen, legg merke til att det gikk dårligere med den grisen helt til venstre på bildet...

Alle pene venniner har enn s.... vennine,men det var før han fikk vite....att han ikke fikk den s...venninen heller...

Pappa prøver og organisere litt rydding, han tror vist han er hjemme... syntes eg hørte YYYYAAAIII, kom og rydd...

Vi koser oss med ett fint pause bilde av damene til Anders og Guzzi..

Etter den fine pausen, kan vi se att han måtte trø til sjøl for og få ryddet bordet... bildet ble selvsagt sendt hjem til kjerringa, som lovet og gi han flere sånne rydde oppdrag for fremtiden... som nam na...

Det blir fort noe tomgods, når disse tørst gutta trår til..

Greven og Terje i farta for og kjøpe noe drikke varer for gjengen sin ved VIP bordet...

Vip bordet til Samurai mc. Legg merke til alle di tomme cola flaskene og nesten full whisky flaske...Minner meg om ett menighetsmøte på sørlandet... hvor kun klokkeren drikker...

Prøver Greven og si noe???????

Noen ganger kan ett bilde si mere nnn 1000 ord har eg hørt...hmmm, erfart...

Blir konsumert endel alkohyler..

Vannpipe var det også der,men ut fra luen til han til høyre, ble det nok fyrt i endel andre piper også..

Ingen party uten en vals. Og med kroppsvekten til disse 2, ble det bare kalt veivals...på folkemunne..

Kongesangen, hvor vi selvsagt reiser oss og prøver og nynne med. Ble også ønsket en forbedring av helsen hans, etter ett hjerneslag. Kongen fyller 80 år 4 dager senere den 5 desember, som også er farsdag i Thailand.

Rotemaster og Presidenten i Burapa, Min.

Ølet går ned på høykant..

Huff,vse det skadefro ansiktsuttrykket til Oddvar,vheldigvis bare plast stoler her nede...

Lure på kem i hælvete av suppehuene i MPR som greide og kjøpe en T-skjorte med Hat Yai bikeweek, istedet for Hua Hin bikeweek, men mye latter ble det jo-he he...

Se så glad Oddvar ble, når han fikk se størrelsen på whisky flaska, som Rotemasteren hadde bestilt tiil bordet...

Var det skjærings mellom magne og di 3 søstrene eller er Magne blitt kombinert løper??? Alt dette og litt til, for du vite lengre ut i bilde serien..

Tidlig krøkes om en god krok skal bli...hadde bare mora vært like lett og få på kroken da....

Endelig kom isen vi hadde bestilt til whiskyen...

DYYYP samtale, som han garantert ikke husker noe av...

Ka er det for att den Chiang mai gjengen alltid skal innta en indianer?? ehh, mente leke indianer???

Oddvar gjør ett siste forsøk på og imponere noen kuer,med kuken sin på tur hjem...det også uten resultat...

Avtale om en lengre tur oppe i nord østre og vestre hjørne avtales...eller er det noe annet???

Lykkelig familie som har funnet 2 greie gutter, blant noe tomgods..

Anders, Oy og Magne..

Magne fant kjærligheten til slutt...for natten..huff, så romlemantisk...

Kem og hvor ble dette bildet tatt???

Dagen derpå. Tårevått farvel mellom Rotemaster og pappa. Pappa og oddvar dro hjem til badebyen, hvor di skulle møte Toremann etter ett Norges oppphold. Rotemaster, Magne, Per, Fred, Gunnar og Harald satte kursen nordover.. Denne historien kan sees under Chiang Mai Bikeweek 07...

Best regards,
MPR MC

www.maipenraimc.com