Udon & Dragon Jar bike week -06

 


 

Turen startet den 22 Januar fra badebyen, Tommy, Erlend og Joar med frue. Turen gikk til Krasang, hvor huset til joar og Nook ble inspisert. Der ble Nook parkert hjemme, mens vi dro til Surin, og Tong Tarin hotell. Her var det øling i beergarden foran hotellet, og kevin og Eivind hilser på, fastboende bikers fra Surin. Etterpå bærer det på di lokale diskoene i bakgården til hotellet.

  • 23 Januar. blir en kose etappe til Buriram, med påfølgende lunsj på Bamboo Bar, her treffer vi også Jan Martin, fastboende Nordmann, og ivrig skribent med sine skildringer fra livet i Buriram, trykket i Nordic i Thailand. Etter et X antall øl blir det satt en ekspedisjon igang, for og finne den lykkliga gatan i Buriram, og til alle dere som lurer, JA DEN FINNES-he he

  • 24 januar. Starter vi nordover, og sirkler oss innpå Koen Khaen hotell, her er vi jo nesten på hjemmebane, kvelden avsluttes jo selvsagt med burnout, og lokalhjelp:-)

  • 25 Januar. Ankomst Nong Kai, her er det selvsagt Pantawee hotell som gjelder, vi holder oss der pågrunn av dens nærhet til Den Danske Baker, for mat må man ha:-) Når mørket begynner og sige på, kommer tuk tukene sigende-he he, herlig plass og sitte på foran hotellet, mot gaten og se på livet.....

Når vi er her oppe svinger vi oxo innom Viktor, som er en fastboende, som oxo tilbringer endel tid nede i Pattaya.

Dagen før vi drar, møter vi oxo truls Erik fra Nomads, Frodo med dame, og Johnny, dem blir oxo over i Nong kai, og følger oss nedover til Udon Thani dagenderpå.

  • 27 Januar. Vi entre festen i Udon Thani, frisk og opplagt etter kun 50 km på sykkel. Dette var første gangen dem arrangerte treff, MEN det var veldig bra treff, mye sykler, mye folk, høy stemmning og fest faktor-he he.

Hit opp kom også Per og Jan Tore med Nam fra MPR.

  • 29 Januar. Turen går vestover, og det er et langt stykke og kjøre, Tommy forlater oss og kjører mot Pattaya, ferien hans er over for denne gang. Det går over Lomsak fjellene via Petchabun til Pitsanalok, her er det rett innpå Lagoon hotell, godt med litt luksus. Her venter også Stian MPR på oss, som hadde kjørt direkte opp fra Pattaya.

  • 30 Januar. Vi setter oss på syklene og drar nordover, mot Chiang Mai, Erlend, Stian, Jan Tore, Nam og Joar. Per takker for seg, og vender nesen mot pattaya, han holder på og bygge hus, og må ned og se til byggverket sitt. Vi ankommer Chiang Mai utpå ettermiddagen, gode gamle Lai Thai hotell, er fullbooket, men vi finner oss tilrette, ikke langt unna den lykkliga gaten. Her møter vi 2 MPR som er fastboende i Chiang Mai, Per og Geir. Her blir det jo selvsagt hæla i taket et par dager.

  • 1 Februar. Vi drar til Chiang Rai, via fjellene, den turen blir litt for tøff for sykkelen til Geir, og må sendes fra en landby i pick up tilbake til Chiang Mai. Geir sitter på med Per, og vi fortsetter turen, som ble lang, men utrolig flott natur.

  • 2 Februar. Retur ned til Chiang Mai, her blir vi et par dager, og ladder opp-he he. Vi takker Geir og Per for et fint opphold.

  • 4 februar. Nyladdet, drar vi sørover, 8 mil før Tak, ryker gassvaieren til Erlend, selvsagt sent på ettermiddagen, vi finner en sjappe, som ordner dette. Etter 4 timer er vi klar, Stian og jan Tore dro i forveien og ordnet hotell i Tak.

  • 5 februar. kjører til Ratchaburi og Dragon Jar, Bike week, vest for Bangkok, på grensen til Burma. Her møter vi slitne og trøtte, men mye folk og høy partyfaktor, gjør at pilsene triller innpå. Men når promillen øker, forsvinner vettet, joar og Stian får en god ide, om og kjøre hjemover på natta, og krysse Bangkok. Inn mot bangkok begynner sykklene og bli fri for bensin, og vi blir lengre og lengre i masken, når vi oppdager at bensinstasjonene har stengt mellom 22-05 på natta. Vi prøver og finne både bensin og hotell, men det ender med at vi må sove ut rusen på gata. Klokka 5, begynner byen og våkne til liv, jævla tidlig oppe disse thaiene og vi oxo, ikke akkurat så jævla myk disse fortauene.. tenker det skal bli godt og komme hjem til mor, og fortelle hvor tøft dette har vært-hehe. Full tank er ordnet, krysser Bangkok og skiller lag. Stian drar opp til Buriram og familie, eg kjører ned mot Pattaya og soi6.

Resten av gjengen kommer senere på dagen, 15 fine dager på tur, og 3800 kilometer tilbakelagt.

Mvh. Rotemaster joarVi hopper rett til Buriram,alle bildene fra dagen før i Surin gikk ikke gjennom sensuren.Dagen etter fra Buriram,var det kun dette bildet vi kunne bruke-he he.Dette er fra Bamboo bar i Buriram,hvor vi møtte Jan Martin,han er fastboende her oppe og skribent i Nordic i Thailand.Vi fikk oxo et par tips for og finne lykkliga gatan,og den FINNES.Bilder derfra,kommer senere,he he,neida,DERE FÅR ALDRI SE DEM

Erlend viser de lokale thaiene i Khoen kaen, hvordan en ækte bergenser drikker vodka og juice(nam som)


2 minutter etterpå, velkjent fylletryne.......


1 minutt og 23 sekunder senere..ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Rotemaster holder ut-he heErlend, Tommy og Joar ankommer Nong kai, var litt rundt og fartet, mellom kveldens aktiviteter..


Samlet hos den Danske baker i Nongkai, med ryggen til MPR geir ,Johnny Asian nomad med dame, Lisa og Frode, Greven fra Asian nomad, Tommy, Joar og Erlend.


En liten begersving ved Mekong river, Laos i bakgrunnen, Mekong skiller landene Laos og Thailand. Fra venstre, Frode, Johnny, Erlend, Joar, Greven og Tommy.

Man blir ikke styggere enn man gjør det til sjøl, eller noe sånt....


Erlend prøver igjen og bytte bort Goldwingen. Dette var en trivelig gjeng vi møtte igjen et par dager senere i Udon Thani bikeweek. Alle fikk jo selvsagt stickers til vespaene..


Tommy tester fartsegenskapene, i ro...


Udon Thani Bikeweek, Jan Tore og Nann og Per, kom fra Pattaya og møtte oss i Udon.


Anders og Oy var oxo der..hørte rykter om at Anders bare kom dit for og bli tatt bilder av for hjemmesiden, jævla pr kåte di svenskene-he he Anders


Per er skeptisk-he he, Eller skremt???


Oy og Rotemaster sammenligner brystvorter eller noe sånt, husker ikke helt hvem som vant, men gøy ser det ut til at det var, ja ja..


Det blir både stickers her og der, når MPR er på tur


Desperat kappkjøring i tuk tuk, for og finne Udon Thani's eneste Go Go. Var der i 1 minutt, ikke akkurat det vi var vant med...her gikk det fan i sloggis'er


Tommy og Nann i støtet..


Rotemaster og fjærpryd, er noe som går igjen på di fleste treff, he he


Anders og rotemaster sikler på damene


Når mennene kom på scenen, kom oxo Greven frem, hmmm?? Har Greven noen skjulte sider??


Mye folk og fin stemning, fra venstre, Truls Erik(Greven), Erlend, Tommy, Nann, Jan-Tore, Per, Johnny, Anders og Oy

Lisa ville oxo være med-he he

Wet T-shirt party uten T-shirt..duget det der gitt

Fy fan, ho der dama hadde hatt sjangs på meg-he he

Det beste showet eg "ever" har sett på bikeweek, sees neste bikeweek, 3 februar 07, I'l be there..hengende foran scenen-he he

Mange pene rips..

Hate alkoholmisbruk,men det var faktisk godt og se på likevel, kunne faktisk tilgi ho-he he

Sånn ja, drikk resten...

Ho glir rett inn i Maipenrai heia, duske ditt og datt gjeng...syns ho kledde den vesten..

Desidert di fineste vertinnene eg har sett på bikeweek, pene damer dem har der oppe i Udon

Maipenrai, jing jing

Mye folk og bra musikk. Det var faktisk en farang som sang mye gode thai-sanger og heavy metal..

Rotemaster og Jan Tore rocker...eller gjør et forsøk....

På tur mellom Pitsanulok og Chiang mai, Stian møtte oss Pitsanulok og Per dro tilbake til badebyen..

Vel ankommet Chiangmai og Elephant Cafe. Det er Sam, en engelskmann som driver den. Fra venstre, Stian, Jan Tore, Erlend, Per, Joar og Geir.

Stemningen på topp. Vi var her i ett-par tre dager, før vi dro videre nordover..

Hepp hepp, SKÅL..

Joe's Corner, stampuben til Cato og di andre tørste sjaler, kjent biker møteplass.

Linda's bar i lykliga gatan

bærre lækkert..

Erlend viser århundres fylletryne, her sammen med Jan fra Nagas og Pattaya.

På tur opp i fjellene fra Chiang mai,her ved en politi-kontrollplass.Og dem ville jo selvsagt sitte på syklene..

Erlend holder på og skryte og lyge han stakkars polisen full.

En plass i skyggen,nå var sykkelen til Geir begynt og fuske litt..

Stopp utafor fiksimann i Fang,for engangs skyld var det ikke Erlend's sykkel.

Geir får beskjed,ingen deler,ingen håp..

Sykkelen blir pakket inn i en taxi tilbake til Chiang mai

Geir tar et følelses ladet farvel med sykkelen-he he

 

Så så Geir,neida,slapp av,dette var et arrangert bilde,ihvertfall spurte Geir om ikke eg kunne skrive det-he he

En siste klapp på setet,og farvel,dette er maipenrai....Legg merke til det onskapsfulle gliset til Per da,ser jo ut som han godter seg-he he

Røykepause er det alltid tid til..

Og ventepause,fin natur,mange fine svinger..

Og gjett hvem vi ventet på-he he

Teepee, skikkelig røykebar i Chiang rai...tror Geir var på gamle tomter, eller??

Fra Chiang rai,setter vi kursen sørover igjen..Chiang mai here we come,again..

Fine svingete veier,Per og Geir, Erlend, Stian og Jan Tore og Nann

Joar, Erlend og Jan Tore og Nann

Stian i speilet på sykkelen til Per,snapshot

Stian på V-Max'en..

The fatboy, on the night train...

Erlend 1500 Goldwing

Jan Tore og Nann på X4,1300.

Alltid masse hyggelige folk ute på landveien, her noen forskrekkede barn, som ser en gjeng stygge faranger-he he

foring til jernhesten..

Joar, Jan Tore, Erlend og Stian, cruiser nedover gata i en landsby..

bensinstopp og vannpause..

God pause i skyggen, litt lyging og skryting og planlegging av kveldens aktiviteter

Stian prøver og fortelle noe...Sikkert noe om at dette var jævla gøy

Faen, dette er fint..

Fine veier mellom Chiang rai og Chiang mai, masse svinger og høydedrag

Det er et hælvete og siite hjemme og skrive tekst til slike "bilder", savne Thailand, savne biken, skal bli godt og komme ned igjen....og komme seg ut på tur.

He he,måtte bare ha et bilde av denne seriøse meldingen utafor et massasje-instututt i Chiang mai,klar melding..

Fra Chiang mai,og 6-7 mil før Tak, skjer dette som har skjedd ENDEL ganger før he he...Erlend får problemer med sykkelen. Denne gangen var det gassvaieren. Men som vanlig,er det en plass med mer en to hus, finnes det alltid en fiksimann. Stian og Jan Tore dro i forveien og ordnet hotell i Tak. Joar og Erlend ventet til sykkelen var ferdig og klar for nye oppdrag...

Mye arbeid, Erlend er skeptisk, mye demontering, dem holdt på 3-4 mann i 4 timer, og lagde ny vaier. Alt fungerte som det skulle og regningen kom på 50-60 kroner, inkludert vaieren, nesten like billig som i Norge-ha ha

På vei 340 ned mot Ratchaburi,alltid tid til litt fotos og en røyk i disse H..... lyskryssene, som det er så aaaalt for mange ut av.

Se der ja, litt smårips oxo ventende, fotogene var di oxo

Mat må man ha...

Og Indy møtte oss..

Ankomst Dragon Jar,Indy var der oxo..

En fra senior mc Norge, oppe fra en av dalene inni gulbrandsdalen

God musikk, mye folk og fin fest..

Deler av arrangørene og ved bordet til Headstone var det mye liv gitt..

Nå skjønner eg hvordan han blir så full, av kun 3 glass øl..

Ser ut som det smaker Jan Thore...!?? eller erru full ell??

Oy & Nan koser seg oxo

Indy da??i hælvete holder han på med??sikler gjør han oxo

Myyyyyyyyyyyyyye folk

IQ bilde, glade gutter på tur....skål

Her er bildet fra vi igger på bildet og sover i Bangkok,ingen bensin, ingen hotell i nærheten. Ja da er det bare og legge seg ned på gata og sove. Stasjonene åpnet 05, vi fylte og stakk ut av byen, og hjemover....turen gikk mot slutt.

 

 

 

 

 

 

 

www.maipenraimc.com