Hua Hin & Chang mai bike week -06

 


Ja ja, så er suppegjengen klar for tur, etter et par dager i badebyen. MPR Per og Fred kom ned direkte fra Chiang mai på tirsdag til Pattaya, noen dager før. Så onsdag, etter en bedre natt søvn, var gjengen samlet på en av di faste møteplassene til MPR, nemlig Lion, alias løven, alias velforeningen til Lagoon village, ifølge Pappa-he he....kjært barn, mange navn. Dette er en rolig plass, med aircon og hyggelige vertinner.

Det er fredag 1 Desember, vi klar for landeveien, og nye eventyr. Erlend,Tommy, Per, Joar, Fred og Mr X med Dama si. Turen går fra Pattaya via Bangkok til Hua Hin bikeweek 2006. Etter og ha passert Bangkok, og på tur mot Cha-am, blir vi møtt av vår gode venn Anders(Indy), som eskortere oss trygt di siste 25 kilometrene til Hua Hin, som er hans base her nede. Hotellet er vårt faste bosted under besøkene i Hua Hin, og som tilfeldigvis ligger i den lykkliga gatan her nede(hørt den før:-)???

Tørste som vi var, var det godt med en iskald Chang utafor hotellet, før det ble en tur opp på rommet og fikk vasket av seg en 10-20 kilo svevestøv og eksospartikler etter å ha krysset Bangkok. Dette med Bangkok fasinerer meg, her har jeg gjort mitt aller beste i noen og tredve år, har aldri røykt, men etter 2 timer i Bangkok, er jeg sikker på at jeg nok kunne ha røykt sigaretter hele mitt liv, en oppholdt meg 2 timer i Bangkok, og enda hatt bedere helse, men men.. Etterpå var det rett bort på Stampizzariet vårt, Thailands beste pizza,her blir det som regel frokost-lunsj-middags-kvelds,hver dag...

Samling i lykkliga gatan, før rotemaster og tommy, drar til Easy rider bar, her var det live musikk og høy stemning. Godt brisne drar vi derifra, ned mot sentrum, selvsagt etter en burn-out, som seg hør og bør, på en fredagskveld.

Lørdag er det Paradekjøring via et Buddafjell, og diverse turistattraksjoner, før det går mot kveld. Mye fine sykkler og fin stemning, men som vanlig er Mai pen rai ute på andre eventyr. Mr X stiller opp på festen og kaster glans over den, da våres pappa er for full til og delta sjøl-he he

Søndag går til Cha-am. Vi følger Tommy og Mr X dit før vi svinger ned mot stranden. Tommy må tilbake til Norge på jobb offshore og Mr X på jobb i badebyen. På stranden utafor di norske restaurangene, høres det en velkjent lyd, en populært kaldt dynamo-lyd, altså en ULYD, fra Erlend honda Goldwing. Hørt dette før??? JA JA JA. Dette var starten på det som skulle vise seg og bli den store dynamoturen. Etter en liten lunsj og norske kjøttkaker går turen tilbake mot Hua Hin. Her blir sykkelen levert inn og lovet ferdig til mandagsmorgen, så turen kan fortsette nordover mot Kanchanaburi og Riwer Kwai.

Mandagsmorgen møter Erlend, Joar, Per og Fred opp med store forhåpninger, som blir mindre og mindre etterhvert som dynamoen blir demontert. Det blir byttet lager, sveist og slipt, og langt utpå ettermiddagen, er sykkelen klar, mørket er akkurat kommet frem, men vi bestemmer oss for og kjøre mot målet vårt, River Kwai, men etter 6 mil, er det stopp.Dynamoen sluttet og lade og tilbake turen går med slukte lys tilbake til Hua Hin. Det blir en ny natt i Hua Hin.

Tirsdag morgen er det på han igjen, sykkelen er som ny og for å ta igjen det fortapte fra dagen før, blir det bestemt å kjøre opp til Sukothai, noe som vil medføre en lengre ettappe. Turen går fint og vi ankommer i mørkets frembrudd. Sukothai er en rolig by og dermed blir det en rolig kveld. Det blir endel bayere på huset før vi kryper inn, hvert til vårt.

Onsdag morgen er det videre nordover, og etter 1 mil, er det et jævla bråk IGJEN fra dynamoen, men vi bestemmer oss for og dra videre mot Chiang mai. Nå var det nesten at ikke sykkelen ble sendt med pick up til Bangkok. Turen går fint og det er en helt fantastisk veistykke mellom Sukothai og Phrae. Videre går turen mot Chiang mai og leting etter en ny fiksimann. Sykkelen blir på ny demontert og dynamo tatt ut. Det viser seg at det ikke er noe håp, pick up blir bestilt, og Goldwingen sendt til Bangkok. Erlend kjøper seg en flybillett og drar hjem. Nå er også Per og Fred kommet hjem, og mottar pleie og sympati hos mor, etter en lang og fin tur på landeveien. Rotemasteren må ut og lete etter sympati, og det ordner seg alltids-he he.

Torsdag 7 dec. er det Lampang bikeweek, noe som vi ikke deltar på, istedet blir det og dra til Doi Sutep og kose seg i byen, Bikeweeken i Chiang mai startet den 8 på fredag, og som alltid, var det lite informasjon eller vel organisert. Geir vårt medlem i Chiang mai, dukket opp på kvelden den 8,etter over et halvt år i Bergen, fullstendig vasstrukken etter oppholdet, men festen blir i lykkliga gatan den kvelden oxo.

Lørdag er det paradekjøring, noe som vi hopper glatt over. Vi tar heller en tur til en liten innsjø og koser oss med noen øl og et par kokte fisk. Selvsagt hadde rotemastern ordnet med lokal sevitør, ellers hadde vi vel sultet ihjel-he he. På kvelden er det stort party på Imperial mae Ping hotell, det var en helt grei tilstelning, mye folk, pene damer og stilige sykkler.

Søndag er det klart for avreise og etter og ha pratet med Greven på Lai Thai, drar rotemasteren fra Chiang mai og kjører til Pattaya direkte. Fin tur, men "djep dot"84 mil, 8 timer 40 minutt. Totalt ble turen for meg 2574 kilometer.

Veibeskrivelse

Turen startet Pattaya sukomvit 3, innpå 36, videre på 7 mot BKK, til Chonburi, her var det innpå 3 igjen, helt inn mot BKK, 3103 over elven videre på 3103 til 303. Så følge den til Motorveien 35, så 4 mot Hua Hin. Fra Hua Hin 4 inn mot BKK, mot 321 videre på 324 til Suphan buri, 340 Chai nat, 32 videre nordover mot Nakon sawan, følge 117 Pitsanulok og så vestover til Sukothai på 12. Videre rett nordover på 101, til 11 og følge 11 til Chiang mai. Fra Chiang mai 11 til Lampang, vei 1 til Nakon sawan, 32 inn mot kjernen av BKK, videre Saphanburi vei 1, Mintburi 304 og Chachoengsao. 314 Chonburi, 3 igjenoom Chonburi og innpå 7 til Pattaya.

Mvh. RoteMaster`n MPR!

Første stopp fra Pattaya, akkurat passert Chonburi. Hadde da allerede fått telefon fra Anders som lurte på om vi var i Hua Hin snart,før han kom på at det er Maipenrai på tur, og der er det ingen morgenfugler.

Akkurat kommet på fergen. Fred skvatt når den rørte på seg, han trodde vi sto på kaien og ventet. Disse stålklumpene har ikke mye til felles med det vi er vant til, angående ferger.

10 mil igjen og humøret på topp. sykkelen til Tommy i positur.

Passerer Cha-am da Anders dukker opp og guider suppegjengen trygt ned til lykkliga gatan.

Ankomst hotellet i Hua Hin og parkering av sykkler.

Erlend drømmer seg bort på en "REAL" bike, splett ny

Pizzaen smakte like godt som alle ganger før.

Erlend måtte jo selvsagt bestille 2 pizzaer, er det og vente Harley Davidson kalte opp en modell etter han??? Harley Davidson Fatboy

Utafor Easy rider bar foran sykkelen til Anders

Mye folk, høy stemning

Jævla bra Live band, spilte mye god gammel heavy, dette var en suksess, det var også liveband i lykkliga gatan, men ikke like bra som her.

Rotemaster får tips om ny samedrakt, eventuelt burde vi innføre fjærpryden som MPR hodeplagg i stedet for hjelm. No brain, no pain....

Chopper med indianer.

Næmen Tommy, du ser lettere beruset, ELLER, dritings som vi sei i nord.

Honda Sonic kåpe på en chopper, burde vel legge et par tusen baht til i bygget, for og få noe mer stilig, vel?

Eiker er no dritt på en chopper.. jævla kult

Gammmel BSA og dame ifølge Pappa, he he

Sjefen for Hua Hin Bikeweek

Chopper uten indianer, fortsatt kul....

Scooter med et hælvetes anlegg og sub, helt syk lyd.

Har bange anelser om at kablene som ligger på bakken, var nødvendig for få lyd i det jævla anlegget, og da blir sikkert rekkevidden på kjøringa sterkt begrenset, hvis du skal høre på musikk samtidig.

Tommy mimrer over gamle minner og sikkler på ny brannmannshjelm.

Teltet vårt, vi averterte det til salgs, når vi oppdaget at det ikke var air-condition i det. Ho dama fulgte med på kjøpet, tror det var en sånn totalpakke, eller alt i ett, hus og mus....

Binta burger Hua Hin, er verdens beste burgers, Helt sant. Anders var jo selvsagt på fornavn med betjeninga.

Amerikansk overskudds matriell?? Minst 3 hjul for mye for og kunne delta på mc-treff, inkludert reservehjulet..

Sumon og Ride Thailand Magazine

Fred, Joar og Tommy koser seg med en BINTO BURGER i gata.....

Bandidos joiner oss i gata

Anders måtte selvsagt ha ett nytt bilde, hvor han såg litt tøffere ut-he he

Anders og Oy tar kveld, selvsagt med en pose full av binta burgers, 3 gangen den dagen, han var observert i nærheta den sjappa, den dagen-he he,l ett og se på kroppen til Anders, at di hamburgerene er gode, mobb mobb

Sam i full action, han ble vi kjent med i Chiang mai, for noen år tilbake, han var flyttet ned til Hua Hin. Her på Lolitas, som til opplysninger oxo har avdelinger i Pattaya og Bangkok.

Sam har virkelig gitt ADHD ett navn, det burde egentlig bare hete så enkelt som SAM

I mangel av go-go damer, tar Sam han helt ut, helt alene..

Dette var en svenske vi møtte på festen, grei beskjed-he he

Nå har derre sett trynet oxo, nå er dere advart, og til dere rævpulere, ikke kast bort tiden-he he

Endel skjenkt ja...

Møtte på Frode og Lisa da vi dumpet ut av døra på Lolitas, og dem var ikke vanskelig og be på bar-runde..

Med Sam på byen, blir det max en pils pr bar, før man må haste vider, til neste bar...slitsomt..

Lever opp til bikkja på ryggen, bortsett fra att denne bikkja, ser ut til minst og ha rabbies-he he

Ølet glir inn, og vettet,ja, du veit...

Klar for Cha-am, og Tommy og MrX er klar for badebyen.

Siste gruppebilde i Hua Hin i ett veikryss, hvor jeg og Tommy ble tatt av snuten, ett par kvelder før. Man kommer ikke langt uten potte på hodet, ja ja..

Bikerbilde, fra venstre Erlend, Per, Tommy, Mr. X og Fred.

Per på BMW R1150

Tommy på Roadstar 1600

Mr X på Honda X4 1300

Mr X og Mia noy

Passelig lang dagstur for MPR, 25 km, pluss like langt tilbake.......

Fred på Yamaha 1300

Erlend sin Honda Goldwing 1500 Dynamo-sport (oppkalt etter HD Dynasport:-) )

Parkering på stranda på Cha-am, ulyden er oppdaget,og di første telefonene er tatt, for og finne tak i fiksimann...

Erlend prøver og bytte inn Goldwingen i en moped, men eieren lar seg ikke lure.

Vi er innom turens første fiksimann.

Turens andre fiksimann..

Frode og Lisa stikker innom og hilser på, de var på tur tilbake til Pattaya..

Fred burde egentlig hete fredlig, han fant roen fort....

Dynamoen er i biter, Erlend viser sinnstevningen sin.

Erlend tar en hvil.

Dynamoen er tilbake med nytt lager...

Til og med bikkja ville ikke se på den dårlige dynamoen, og måtte snu seg bort.

Dynamoen ble sveist i alle himmelretninger...

Det blir ENDEL sneiper, etter noen timers venting he he

Erlend i ett av di få lykkelige øyeblikkene den dagen, han trodde dette BLE jævla bra...

Fred tar en siesta til...

Erlend sin tur, denne stolen ble benyttet på skift, kun en JÆVLA komfortabel stol i hele nabolaget.

Vi fant ut at i tilegg til og være moped og sveiseverksted og rep av dynamoer, sto det en barneseng, kunne dette være en barnehage også??? Og kunne denne vuggen være beregnet på en annen klubb med en baby på ryggen???

Dem hadde også mc rekvisita og drikke.

resturang med matservering.

Tv stue/kino-he he

Vaskeri?? Hang masse ny vaska klær.

Seafood resturang og mopedutleie. Alt dette var og finne på 60 kvm. Allsidig plass dette vi fikk ordnet sykkelen på, bare synd den ikke ble bra...

Her er vi tilbake på verkstedet, vi kom 6 mil avgårde før dynamoen tok kveld, da ble det tilbake til Hua Hin igjen og en ny natt..

Erlend begynte og bli desperat, prøvde igjen og bytte til seg en annen sykkel, for og komme seg videre til Chiang mai, denne gang med en større pengesum som mellomlegg, men lyktes ikke..

erlend ber Buddha om hjelp, til at sykkelen måtte holde hele turen til Chiang mai. Her rett før Chai nat.

Ut på kvelden på Garden guesthouse i Sukothai, Erlend i kjent stil-he he

Frokost, friske og opplagte, legg merke til smilet til Erlend, trenger vel ikke si at dette bildet er tatt før dynamoen havarerer igjen...

Lampang, det ble endel sparekjøring di siste milene, Fred sin tank var helt tom, 16,88 liter på en 17 liters tank, men det holdt. Dette var en veldig fin etappe på vei 101, kan virkelig anbefales. Det var langt mellom stasjonene. 1 mil etter at vi startet fikk erlend problemer med dynamoen, men valgte og fortsette mot Chiang mai for og få fikset den der.

Mellom Chiang mai og lampang møtte vi hundrevis av munker vandrene på motorveien.

Alle munkene på vandring fra Chiang mai fikk meg til og lure på om dem viste at Maipenrai skulle til Chiang mai???? Og at dem prøvde komme seg ut av byen i tide...

Erlend er nervøs, ville sykkelen holde helt til Chiang mai??

Glad de fleste munkene slapp å se det nervøse trynet til Erlend, ansiktmaske er kjekt, ja ja..

Fine veier,fint vær,crusende på sykkel, kan man ønske seg mer??? Åja,og det ønsket fikk vi oppfylt senere den kvelden-he he

Fiksimann i Chiang mai..

Cato utafor guesthouset vårt i Chiang mai, han er barndomskamerat med Erlend.

Erlend ser en dame, har sett det UTRYKKET endel ganger før.

Harley med dame, utafor Lindas bar. Stambar for bikers i C-mai.

å tur opp til Doi Sutep, med et Waterfall i bakgrunnen, populært kalt liten bekk hjemme i Norge.

Og svingete veier, fin dagstur..kosetur

Rotemaster oppe i templet, med byen i bakgrunnen.

Chiang mai city

gjengen samlet på steakhouse.

Erlend lar frustasjonen gå utover stakkars Cato he he.. Han er eneste medlem i Doi tao-mc, pga at han ikke kan være sammen med andre mobb mobb.

Goldwingen er erklært for syk til reprasjon..

sjefen dirigerer

Sykkelen på plass, stroppet og klar for en tur ned til et lengre sykehusopphold på Red baron i Bangkok og NY dynamo.

Pappa klar med flybillett...

Selvsagt fortjener alle som kjører rundt på Goldwingen og reparerer den en stickers fra Maipenrai og dette har kostet oss ENDEL stickers..

Per kjører Erlend med bagasje til flyplassen.

Klar for hjemreise og mors kjøttkaker..

Sykkelen til Per ble aldri den samme etter denne lasten..

Erlend, som den bikeren han er, så reiste han hjem med hjelmen på, hele veien, just in case. Eg kom ned til Pattaya et par dager etterpå, og da gikk han fortsatt rundt med hjelmen på.

Kul trike, Too fat, too fly, og det gjelder vel di 2 andre også, som står der.

Merce bakpart

Fan,det var et kult bygge, og det kommer litt bedre frem, når man får fjernet di 2 fettklumpene som sto der-he he

Vi ventet for og se om flyet greide og ta av med Erlend ombord, regne med flyvertinnene var like spente..

Joda,det gikk bra, di fikk høyde nok, syns jeg kan se at dem droppe noe fuel,pga vekten av Erlend for og kunne stige over fjellene. Sees på løven på søndag, sjef..

Se og hor reportasje, hjemme hos Per

Stilig fasade. Per har bygget dette litt nord/øst for sentrum, arkitekt tegnet hus, jævla stilig.

Cab må man ha, ifølge Per, men om det trengs i Thailand, er en annen sak, men gøy??? åja

Per viser oss rundt i garasjen, tror han med stor entusiasme, prøver og fortelle fotografen noe som kan ha med villmannskjøring på 2 hjul???? eller??? ut fra ansiktsuttrykk-he he

Per viser oss arbeidsplassen til kona, hadde ho vært hjemme, hadde han sikkert blitt hutet til hælvete ut derifra.

Her sitter Per og surfer på www.maipenraimc.com hver dag-he he

Fin terasse.

Ny kveld, nye muligheter. Her møtte vi (enda) en gærn mann

Holdt på og le meg ihjel, han kastet den rett opp i snørra

Her tok han ett lite triks...

Og vips, så hadde han tatt av han klokka, uten at han viste det.

Artig underholdning, festlig kar, Geir måte jo selvsagt gå bak hjørnet, og kjøpe ett av triksene hans.

Anders, rotemaster, Oy og en svenske bosatt i Pattaya

Massasje sa ho, drapsforsøk kalle eg det, ta aldri massasje av en full dame-he he

Indy og Oy tar kveld..

Oy har blitt jævla sterk, fått noen sinnsyke muskler, eg troode ho drev og bolte seg, men ho må jo bære Indy opp på rommet hver kveld og det blir det muskler av. ja ja..

Geir mates av en av vertinnene på Lindas, ser ut som han nyter det. Stakkaren var jo nettopp kommet fra Bergen og ett lengre opphold der, sikkert ikke forvent der hjemme med mating, regne eg med...

Johns rock`n ride Pattaya,var oxo på fest.

Fine handtak på disse harlyene-he he

Har man ikke Ducatien på veien, får man prøve og holde følge med det man har. Geir gir alt på 150 kubikkeren,det er Maipenrai...


Fan, enda ett mate bilde, greier ikke disse Chiang mai gutta og stappe maten i kjeften sjøl??

Maipenrai gutta på familie tur, uten familie. Kald pils og ett par kokte fisker og no snadder, fiiiin dag

Bikerfesten ilag med Asian Nomad, Truls Erik og co, var oxo her, di møtte vi i Hua Hin og dem hadde svingt innom Lampang bikeweek oxo på turen opp.

MPR og Bad boys Pattaya

Selvsagt flammer og show

Enda mer show, men det var jo ikke noe svære greier, så langt..

Så gikk strømmen og det så ut til og bli kveldens høydepunkt

Og med at strømmen kom tilbake, kom det oxo damer, mye damer, iiiiihhhhaa,kjempe party-he he

Mye god mat og drikke.. Legg merke til skiltet, vi var ikke akkurat og forsynte oss der, det er vel derfor vi ser slik ut som vi gjør-he he

Per og Geir godt i gassen

Rotemaster og Jan fra Nagas foran HD Ultra, den ble faktisk solgt Patrick fra Pattaya.

HOG var der. Kjell, Trond og Joar. Kjell hadde lagt opp hele kjøreruta fra Pattaya til Chiang mai og tilbake for HOG Thailand. Trond er direktør for HOG Thailand.

Powerstasjon Bangkok var der selvsagt, eneste Godkjente Harley dealer i Thailand.

Custombygge

Dette var en sykkel Per falt helt for.

Mye pent i metall oxo, ho kledde sykkelen.....

Pen sykkel,enda penere damer,når man ser så pene damer. Så driter eg faktisk i hva slags sykkel som skjuler seg bak di lekre kroppene, kunne gjerne vært en Honda dream, MAIPENRAI....

Batmobike..

Nice handlebar

Rotemaster og Sumon, Ride Thailand magazine

Kul bobil,det var sofa og scene på taket,der det var lettkledde damer og ølsevering,fremtidig ide for MPR, mobilt klubblokale,ja ja

HOG hadde selvsagt eget lokale på festen med aircon og alle serveringer-he he

Enda mer show, festen når nye høyder....det er no med lettkledde damer og promille....

Mye folk, fin stemning

Nachspiel på rommet til MPR-he he

Rotemaster tar seg frokost i Tak på tur hjemover fra Chiang mai til Pattaya. Vanskelig og ta bilde av seg selv når man kjører alene, men det ordner seg alltids...

Da jeg kom hjem viste speedometret 2574 km....Fin tur....noen uker jobb,så er det klart for nye turer....fy f...vi har det godt her nede.........

 

 

 

 

 

 

THE END!

 

 

 

 

 

www.maipenraimc.com