- Norsk Undervisning, Pattaya -

 

 

Til Norske bedrifter og organisasjoner i Thailand

 

Pattaya 16.10.08
Vi er en gruppe norske foreldre som starter norskundervisning for barn i Pattaya januar 2009. Alle barn går på skole i Thailand og lærer Thai og Engelsk, men det norske språk er det heller dårlig med.

Noen av barna får vi støtte fra fylkesmannen i Oslo / Akershus til (etterskuddsvis), men det er mange barn som enten er for unge eller som mangler norsk personnummer og som faller utenfor rammene for en slik offentlig støtte.

Vi søker herved norske bedrifter og organisasjoner i Thailand om støtte slik at alle barn i Pattaya – Chonburi området får muligheten til å lære å snakke, skrive og lese norsk.

En norsk lærer er ansatt og vi følger det norske kunnskapsløftet i vår undervisningsplan, selv om den første tiden vil gå med til å lære det mest elementære.

Per i dag har 30 barn meldt seg på og vi forventer at dette antallet øker kraftig når jungeltelegrafen har virket en stund.

Vi har etablert en arbeidskomite bestående av Erlend Waagen, Olav Magne Huseth, Jan Kleiven, Tor Oskar Jørgensen, Eystein Singstad (pedagogisk ansvarlig) og undertegnede.


Synes du, som vi, at dette er en positiv nyhet og ønsker å støtte oss i oppstarten ber vi deg vennligst om å bekrefte din støtte enten via mail eller ved å fylle ut det vedlagte skjemaet.


Alle støtte – sponsorbedrifter / organisasjoner vil bli omtalt og takket i våre informasjonsskriv til foreldre og media.
Støtte eller sponsor midler bes overført til:

Kasikorn Bank - Branch Lotus Pattaya - Swift code: KASITHBK
Account name: MR. ERLEND WAAGEN & MR. JAN KLEIVEN (Norskundervisning i Pattaya)
Account number: 533 – 2 – 06287 – 7


På forhånd tusen takk!!

Med Vennlig Hilsen
Hans Konrad Nyvoll
(på vegne av arbeidskomiteen)

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mobil: +66 (0)8 5135 7755


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - klipp her   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Vedlegg 1: Finansiell støtte – sponsorbedrift

 

Bedrift:

 

Kontaktperson:

 

Vi støtter herved "Norskundervisning i Pattaya" og overfører totalt

 

Baht …………………...

 

 

 

Sendes til:

 

Hans Konrad Nyvoll

 

15/40 Moo 5

 

Soi Khao Noi

 

Nongprue, Banglamung

Chonburi 20260www.maipenraimc.com