- MPR MC Charity Collection -


Denne innsamlingen ble startet av Manaw Svaasand, som hadde fått pantet flasker av sin onkel, Knut Jørgen Svaasand. Disse pengene ville hennes onkel, Knut Jørgen, att hun skulle sette inn på bankkontoen slik att hun kunne kjøpe seg noe fint. Manaw ville heller att hennes far,Toremann, tok disse pengene med seg til Thailand og ga dem til charity for barn som ikke har det like bra som henne selv. Manaw er nettopp kommet til Norge selv og har ikke hatt en like fin oppvekst der hun kom fra og ønsket att disse pengene skulle hjelpe andre barn som har det vanskelig, igjennom barndommen.

Disse pengene Manew ga, ble starten på vår innsamlingen til ett bedre liv for barn gjennom Maipenrai MC. Disse pengene vil utelukkende bli gitt til barn, for utdanning, leker, skolematriell, klær og mat!


Vi har fra før av bidratt mange ganger med pengestøtter og leker gjennom våre mange tusen kilometer gjennom dette landet, med mc treff og party's, hvor det har blitt samlet inn penger til hiv-smittede barn, psykisk utviklede, foreldreløse, fattige, døve og stumme. Vi har vært med å bidratt til dette igjennom andre MC klubber og foreninger, men dette blir våres første prosjekt for hjelp, igjennom vår egen klubb, Maipenrai MC.

Den første skolen vi hjalp skjedde i Julen 2008, hvor vi støttet en skole i Buriram med 30.000 Baht. Skolen heter Ban Koksung og ligger i en landsby, med samme navn. Disse pengene vil bli utdelt for det formålet med og kunnne gi fattige barn en utdanning. Skolen ble bygget med middler fra Staten Thailand og støtte fra Hennes Kongelige Høyhet Maha Chakri Sirindhorn. Prinsessen har selv besøkt denne skolen 2 ganger.


På denne skolen er det en lærer som har lagt sin sjel i og kunne hjelpe barn fra fattige familier. Hvor barna vokser opp i hjem, kun med jordgulv og ingen strøm. Disse familiene kan ikke gi barna penger, hverken til skolematriell eller utdanning, og vil falle utenom en mulighet for utdanning og selvsagt muligheten til å kunne komme seg bort fra denne fattigdommen. Læreren som har lagt sin sjel i og hjelpe disse barna heter Khon Rattana Suutrong og har selv vært ett av medlemmenes kone's lærer. Alle i områdene der oppe kjenner henne for den innsatsen hun har gjort for barna gjennom snart 15 år ved skolen.

Vi i Maipenrai MC har gjennom flere år bidratt med penger for dette prosjektet, men da i litt mindre former.
Videre kommer vi til og besøke en skole i Roiet for døv-stumme, hvor vi har bidratt med penger og mat tidligere, under Roiet Bikeweek.
Dette er bare begynnelsen og vi håper att flere kan være med og hjelpe og bidra. Dette går til barn som virkelig trenger dette og din støtte.
Så hjelp oss og hjelpe!

Best Regards,
Maipenrai MC- Donors to MPR MC Charity Collection -
Manaow Svaasand 3000 THB
Hildegunn & Toremann Svaasand 3000 THB
Lawan og Joar Larsen 3000 THB
willem van staalduinen, Holland   600 THB
Steven Bruflat 3200 THB
Knut Jørgen Svaasand 3000 THB
Kai Einarsmo 1000 THB
Inge Lode 1000 THB
Toto Jessen 1000 THB
Henry Rykkje 1000 THB
Lee og Jan Smeding 2000 THB
Somjit og Jan Tore Synnevåg 3000 THB
Andre og Saa Hogewoning 3000 THB
Toto Jessen   500 THB
Fred og Torill Lambersøy 3000 THB
Siv Lambersøy 3000 THB
Christian og Bobin (Sherry Anne), Rykkje 1000 THB
Per-Kristian Hauan, Asker 1250 THB
Hans Magnussen, Arendal 1500 THB
Manaow Svaasand 3000 THB
Erling Pedersen og Ya 2000 THB
Frode Åbelsvik og Lise Tveit 3000 THB
Bob Hollender, Pattaya 1000 THB
Kim Betzina, Alaska 1000 THB
BB og Sabai Mc, Bangsare 2000 THB
Stig Utheim, Thaistar Tour-Roiet 3000 THB
Ronny Bjørkmo, Finnsnes 3000 THB
Bakkakaien 5630 Strandebarm 10.000 THB

Best regards,
MPR MC

www.maipenraimc.com